oktober 2011

the new old me

HÆÆÆÆÆÆÆY BLOGGÆÆÆN !

Endelig ferdig i Bergen, med så sterkt trykk på endelig som du kan få ! Jeg kom hjem forrige torsdag fra rehab, og da kjørte jeg fra Bergen og til Haugesund (altså JEG satt bak rattet og kjørte HELE veien, egentlig litt stol). Men jeg skulle ikke være lenge hjemme før turen gikk til Bergen igjen, bare med en helt annen gjeng og for noe helt annet ! Fredag klokken 17.00 gikk bussen fra Norheim kirke, og til Bergen med hele Nytt Liv ! Var en ganske kjekk helg, med mye synging og mye latter :-)

Men ja, the new old me ! Ny klisjéoverskrift, loooove it ! Har det egentlig ganske travelt for tiden, selvom jeg ikke helt skjønner det ?! Livet mitt er egentlig utrolig normalt nå, haha ! Både mandag og tirsdag trente jeg på ettermiddagen på treningstudio (hva skjer med meg?), og jeg har begynt med kjøretimer ( !!! mindre enn ett halvt år til jeg blir 18 nå jaaaa), jeg har begynt å sette trening og lekser foran TV-serier ! Den siste der er ulikt meg, jeg har ALLTID tatt meg tid til å se mine kjæææære serier ! Men jeg ligger jo en uke etter i skolearbeidet pga rehaben, og jeg har jo eksamen i T-matte om mindre enn en måned (!!), oooog jeg leser meg i hjel på bilteorien... Merker jeg får litt abstinenser fra å ikke se serier, fikk sett et par episoder i går, men så ikke noe på mandag, og en dag uten serier er krise, hoho. Så dagene mine går slik som dette;

Sove, frokost, skolen, lekser, middag (og sove), teori, lekser eller trening, teori, sove ! Det går i ett rett og slett, utrolig uvant, men likevell ganske herlig ! Det tyder bare på at sykdommen min er på vei boooooooooooooort, og jeg blir bare mer og mer frisk yeees !

Men nå var min 5minutters pause over, tilbake til min elskbare T-matte !

OVER OG UT, KAFFEGRUT

Bergencity

Juhuuuu !

Nå ligger jeg i sengen og har akkurat fjernet de svarte flekkene under øynene mine som kom etter et svært langt tårefall, mens mamma ser på Criminal Minds frivillig (?) ! Tror jeg må ha dårlig innflytelse på henne, dårlig for henne siden hun er litt sånn som meg som ikke tåler slikt, men bra for meg fordi da trenger jeg ikke å tvinge henne til å se det med meg :-)

I dag har vært en sliten dag fra min side, og mamma sin egentlig. Opp grytidlig, altså normal tid som er rundt ca 8. Var hos doktor-professor-eller-hvilken-grad-han-har Vedeler. Jeg var hjemme, eller her på Nordås igjen, litt før 12 og sov fra ca da til halv 2 ! 

Etter en god hvil kjørte JEG fra Nordås til IKEA på Åsane. For å komme der må man kjøre gjennom hele Bergen, og jeg klarte meg rimelig fint :-) Min første del av kvelden etter det, bestod av dette:

En fantastisk flott muffins og en helt genial men ufattelig trist bok; Message in a Bottle.

Del to av kvelden min var I kveld med Ylvis, etterfulgt av at jeg prøvde å lære mamma min egentlig veldig basic og enkle matte.

Dette var det hun klarte, 2+2=4 og tre vakre blomster!

Og forresten, i går kveld presterte jeg å rive ned denne lampa fra veggen ! Skjønner ikke helt hvordan jeg klarte det, tror denne lampa må ha hatt en (eller flere) skrue løs !

Nå tør mamma så vidt å se på Criminal Minds, og jeg får vell legge meg ! Kun tre netter igjen, og så er det heimat i en natt før jeg skal til Bergen sentrum med Nytt Liv Ten Sing på øvelsesweekend :-)

 

my life, my choices

Nok en klisjéoverskrift, lov'em !

Hehe, neida, joda, kanskje ? Livet på Nordås suger, beklager, men det er rimelig drit ! Jeg har ikke en ting å gjøre, blir lenket til den fancy senga mi som jeg kan ta opp og ned ved ett par tastetrykk ! Mamma og jeg prøver å gjøre forskjellige ting, men en dag føles som en uke, og en natt føles ut som 28397182631 dager .. Jeg prøver å vende meg av med sovetabletter, og da blir det ikke så mye søvn nei :-)

Bare sånn btw, nå sølte akkurat mamma en hel hånd med ostepop på gulvet ! Bør vell kanskje ikke si dette, men tror ikke vi går en dag uten å ha noe godt ! I går var vi på Egon å spiste middag (det var fisk her på huset), i dag har jeg spist en stor muffins med utrolig mye og veldig god glasur på, og sitter her med et glass cola. Og ostepoppen skal snart spises opp ! I morgen skal vi på kino, og da blir det nok noe godis da også ja !

Men joda, jada, noe sånn. Det blir mye tenking når man er på et sted der man ikke gjør noe kjempe spennende. Så i går satt jeg med ned og skrev en jobbsøknad. Det har vært mye snakk om det var lurt for meg å få jobb, om jeg har overskudd av energi til det osv, om jeg ikke heller ville bruke den energien på å jobbe ekstra med skolen. Men nei, det vil jeg ikke ! Jeg har nok med det jeg gjør på skolen, har ikke motivasjon til å jobbe hardere når jeg allerede vet at jeg skal gå ett år ekstra på skolen etter vidergående. Og jeg trenger virkelig pengene hvis jeg både skal til Brasil i påsken, og ta billappen neste år ! Jeg har liksom ikke 40K liggendes i sparebøssen min på rommet (selvom jeg sikkert hadde hatt det hvis ikke min kjære familie hele tiden hadde stukket av med pengene mine) !

For et klageinnlegg, tror jeg bør slutte nå før hele blogg.no blir deprimert og blir nødt til å legge ned hele blogg.no !

Over og ut, kaffegrut !

feels like I never left

Da var den første dagen på Nordåstunet Rehabiliteringssenter unnagjort, og det føles ut som jeg har skrudd tiden tilbake og jeg aldri dro herfra. Eller, skrudd tiden, men ikke tilstanden min tilbake ! Alt her er helt naturlig, egentlig ganske rart med tanke på at det faktisk er et halvt år siden jeg var her sist !

Velkomsten her er det ikke noe å klage på ! Når legene sier de har gledet seg til å se meg igjen, og leger jeg ikke har, kommer bort og sier hvor kjekt det er å se meg igjen, ja, hva skal man si, det er en utrolig varm velkomst ! Det snåle var jo at legen min her er ny, men jeg har hatt ham på sykehuset i Haugesund så han kjente meg igjen :- ) Kjekt å ha et kjent fjes som lege !It's official, I'm a pasient .. Dette "armbåndet" måtte jeg ha denne gangen, og jeg får det ikke av :-( Så når jeg skal i selskap i morgen, så blir det med et ufrivillig "armbånd" ..

Åh, en ting til. Jeg hadde gym i går, innebandy ! Og som vanlig når jeg gjør noe, så gir jeg alt .. Kan ikke akkurat si at det gikk så bra, for det endte nemlig slik :

Mamma sin hjemmelagde ispose !Hoven sier du?

I går hinket jeg rundt på krykker, men i dag klarer jeg å legge litt vekt på den, så jeg går (les: halter) rundt ! Elsker overtråkk og idrettskader !! Det er nå faktisk positivt at jeg er så god at jeg er i situasjonen slik at jeg kan skade meg da !

 

Siden jeg er en Applefan, Hvil i fred Steve Jobs ! Etter mange år med kreft og smerter, får du endelig fred .. 

they tried to make me go to rehab

and i said yeees yeees yeees.

På torsdag går turen tilbake til Bergen by og Nordåstunet .. Skal være der i to uker, men kommer selvfølgelig hjem i helgene ! Var der en helg for et halvt år siden, og det var noe av det kjedeligste jeg har vært med på .. Værtfall på søndagen, fordi da er jo ikke noen butikker åpne, så jeg hadde ingenting å gjøre på .. Så jeg skal være i Bergen fra torsdag til fredag, for å så være hjemme i helgen, og reise opp igjen søndag kveld / mandag morgen. Suger litt at jeg må tilbringe høstferien min der, men det skjer ikke så mye her i Haugeby den uka uansett, er i helgene det skjer litt ting :-)

Jeg skal bare tilbake på sånn oppfølgingsgreier, ikke noe serriøst eller noe heldigvis ! Er nervøs og gruer meg, men its no biggie, det har jo gått såpass på fram de siste 6 mnd så de blir nok positivt overrasket !

 

Blir fortsatt satt ut når jeg leser de fine tingene klassen min skrev til meg :-) Plakaten henger oppe på rommet mitt, og det er det første jeg ser når jeg kommer inn !

Oooooog forresten ! Mamma og jeg skal på Raske Menn 2&3 den 19. oktober (på min halvtårsdag,viktigviktig) :D:D Gleder meg, det skal bli utrolig gøy og morsomt !

Søk i bloggen

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits