september 2011

hopeless ..

Daniel Powter - Bad Day

Denne sangen passer perfekt til denne dagen som har vært rimelig håpløs .. Den begynte med at jeg stod på 07.20 og spiste frokost osv og alle de morgenrutinene. Klokken 07.30 når jeg holdt på å pakke bagen, syntes jeg at jeg hørte taxien komme. Jeg ble rimelig stresset med tanke på at jeg ikke var klar og den skulle ikke komme før 07.40! Ti minutter er ganske lenge om morgenen det.. Jeg sprang bokstavelig talt rundt i hele huset og pakket treningsbagen og vesken som en gal, og var klar rett før 07.40. Da jeg sjekket om taxien var der (noe jeg ikke gjorde før for jeg ble så stresset), så var den jo selvfølgelig ikke det. Den kom rett etterpå når jeg hadde fått låst Sasha inni buret og slukket alle lysene. Når taxien med meg inni var kommet litt forbi Oasen, kom jeg på alt jeg hadde glemt. Først kom jeg på at jeg hadde glemt å ta linsene på, men heldigvis hadde jeg husket brillene. Så kom jeg på at jeg hadde glemt skjerfet, noe som er nødvendig for meg på denne årstiden. Det var bare sånn småting, men etter det kom jeg på: HÅNDKLE !! Jeg skulle jo trene, men jeg hadde jo selvfølgelig glemt håndkle ...

Jeg satte meg på treningssykkelen 08.10 og syklet i 10 minutter. Det er lenge det for å være meg, og det er første gang jeg sykler (jippi!). Jeg presset meg ikke noe særlig, med tanke på at da hadde jeg vært død i flere dager + jeg ikke hadde håndkle. Heldigvis svettet jeg ikke, og jeg bare tørket meg med vått papir (detaljer detaljer). Så satt jeg alene opp i kantina helt til de andre var ferdige med treningen kom opp fra garderoben 09.45. Så var det to fritimer til hvor jeg gjorde nada, og etter det var det storefri. Så skulle vi egentlig ha norsk, men læreren var hjemme med sykt barn (som jeg fant ut i det jeg skulle gå inn til timen), så da var det å gjør de oppgavene som tok max 10 min, så var resten fritimer igjen.. Etter det gikk de andre i klassen min for å ha det programfaget jeg ikke har, og jeg endte opp alene i kantina igjen. Heldigvis var det to stk som kom og satte seg med meg, men de jobbet med prosjekt så de var ikke så sosiale. Klokken 14.20 begynte min første (og siste) time for dagen ! Altså jeg har vært på skolen og ikke gjort noe nyttig fra ca 08.45 til 14.20 ! Menmen, noen ganger skjer det slik.

Jeg laget en fantastisk gourmetmiddag til familien, pølse i brød med ost på inn i ovnen ! Det ble godt til slutt, men det tok en stund for jeg failet en del der også. Middagslur stod på agendaen, selvom jeg ikke trente så utrolig hardt så var jeg likevell rimelig død. Mamma vekket meg etter en halvtime og sa jeg måtte våkne, og jeg svarte ja for å så legge meg ned å sove i en halvtime til ! Typisk.

Siden jeg skal ha 1T-matte eksamen den 23. november, må jeg nesten begynne med øvingen nå, siden jeg skal gå gjennom en hel bok på mange hundre sider på to måneder! Jeg fant fram en gammel eksamensoppgave og stirret på den en stund før jeg fant ut at jeg ikke kunne en TING av det jeg lærte i fjor. Ting jeg var god på, som sinus, cosinus og tangens f.eks. husker jeg ikke et fnugg av. Så jeg sendte melding til pappa om han kunne kjøpe en brownies pakke til meg slik at jeg fikk litt opptur denne dagen. Så nå står browniesen i ovnen, og eksamensheftet er bare fullt i spørsmålstegn og sirkler. Har satt spørsmålstegn ved alt det jeg skal spørre læreren om i morgen, og hun kommer ikke til å kunne hjelpe noen andre enn meg i de 45 minuttene vi har eksamensopplæring i morgen heh ! (Btw, hadde ikke forundret meg om browniesen ble ødelagt den også) .. For ti minutt siden satt jeg og fikk i meg resten av røren som ble igjen i bollen, og til browniesrøre må man ha melk. Klart det skjer noe der også; i det jeg har tatt siste slurk av melken kjenner jeg at den smaker surt, og jeg kjenner mange klumper i munnen.. Den var selvsagt godt ut på dato! What a day, gleder meg virkelig til å spise brownies og så legge meg godt under dynen for å sove helt til 08.30 i morgen !


google

HELDIGVIS har jeg en (eller to) ting som gjør at jeg kommer meg gjennom denne dagen ! NICKELBACK SLIPPER TO NYE SINGLER I MORGEN !!! Wiii, jeg gleder meg :-)

nicholas sparks

For en liten stund siden bestilte jeg ti bøker av Nicholas Sparks ! En fantastisk flink forfatter som har skrevet mange bøker som har blitt filmatisert som f.eks. A Walk To Remember, Dear John, The Last Song, The Notebook osv. Jeg har lest The Last Song før, og den var helt fantastisk bra. Selvfølgelig annerledes enn filmen, men jeg synes nesten alltid at bøkene er bedre enn filmene. Gleder meg virkelig til å få lest bøkene, wii ! Siden jeg ødela bena mine av å gå på høye hæler nesten hele kvelden i går, så skal jeg ta en rolig dag med serien 90210, begynne på boken The Rescue, og prøve å rydde rommet mitt når jeg kan gå på tåballene mine igjen :)

google

Alle bøkene jeg har bestilt er romantiske, og jeg tror det har skjedd noe trist i alle. Så det kommer til å bli noen tårevåte uker framover!

Brazil 2012

Something to look forward too !

Jeg var på Bømlo med en gjeng fra kirken fra fredag til lørdag, og vi hadde det fantastisk koselig. Det var mest jenteprat (med tanke på at vi var 8 jenter og 2 gutter), mange leker og alt for mye god mat ! Det så ut som om Marta hadde handlet inn mat for en uke istedenfor en natt. Det ble en sen kveld, og det var tidlig opp for å spise frokost og vaske ut. Vi begynte også å snakke om at Marta skulle til Brasil igjen til påsken. Hun og mannen eier (?) et barnehjem der nede, og de skal reise der i påsken. Vi begynte å snakke om at vi også hadde lyst til å være med, og plutselig var vi syv jenter som mente for alvor å reise ned. Så nå er det bare å begynne sparingen slik at jeg kan være med! Det blir helt utrolig fantastisk gøy! Det blir jo en ferie, men ikke en vanlig sydentur. Vi får treffe mange som har hatt det tøft opp igjenom årene, og vi får hjelpe dem.

 

Når mamma leser dette innlegget, tenker hun sikkert noe slik som: Men Julie da, det er jo ikke sikkert!
Nei, det er ikke sikkert. Jeg må først spare opp de mangfoldige tusen som trengs, og jeg må jo se an helsa, men det er jo et helt sykt bra mål og ha ! Derfor er jeg innstilt på å reise, og jeg kommer selvfølgelig til å bli skuffet hvis det viser seg at jeg ikke kan. Hvem hadde vel ikke blitt det? Fått en så bra mulighet helt tilfeldig slengt i fjeset på en, men så finner en ut etter noen måneder med intens sparing og jobbing for å bli friskere, aten ikke kan reise? Jeg vet at det er en sjangs for at jeg ikke kan reise, men HALLO, ingen hadde klart å latt vær å glede seg. Syv dødskule jenter ut på tur til Brasil i halvannen uke?! Begynner å smile bare av å tenke på det :D

Thumbs up for Brazil !

Forresten, nettsiden til barnehjemmet er http://abracbrasil.net/ . Bare trykk på linken så kommer du til den :-) Der står det litt om barnehjemmet osv.

Nå skulle jeg egentlig vært på kino med hele 2. klasse, men jeg må konsentrere meg om å bli frisk. Jeg begynte å bli slakk på fredag, men dret egentlig i det og tenkte det ville gå over. Lørdag kveld og søndag ble det bare verre, og det har holdt seg stabilt dårlig etter det. Jeg var på skolen i dag for jeg hadde en del viktige ting som måtte gjøres, men kjenner nå at det ikke var så lurt. Tviler litt på at jeg kan gå på skolen i morgen, men har en del viktige ting som skal gjøres da også, så vi får se hva jeg tvinger meg selv til !Thumbs down for sickness :( 

Nickelback

I´m in heaven right now ! Fikk mail for noen timer siden av Roadrunners, der det stod at Nickelback kommer ut med nytt album 21. november ! :D:D:D Det skal hete Here and Now, og det kommer allerede ut et par singler 26. september ! Ååååååå, jeg gleder meg !!

Åsså skal de på World Tour, datoene og hvor de skal kommer ut i begynnelsen av 2012 ! Håper virkelig de kommer til Norge, eller Norden, da SKAL jeg på konsert, om jeg så må reise alene ut i verden !

 

google.

Jeg tror at min all time favoritt Nickelback sang er Photograph !


My Tuesday

Nå sitter jeg å prøver å komme på noe å skrive om hvilken rolle engelsk spiller for meg, og hvilken rolle det vil spille i framtiden. Denne innleveringen skal da skrives på engelsk, siden faget heter International English, som jeg forresten begynte med på mandag :) Har absolutt ingen anelse på hvordan jeg skal begynne, må finne på en helt utrolig glimrendes innledning, noe jeg er rimelig drit på haha !

I går var jeg nesten ikke innenfor dørene hjemme! Og den korte tiden jeg var hjemme, brukte jeg på å sette meg inn i den nye MacBooken min som jeg fikk i går ! Yees, storkoser meg med den, er så mye nytt å finne ut av. Men ja, jeg var jo først på skolen til klokken 3, så var jeg hjemme i en liten halvtime før jeg var hos optikeren. Etter det var det hjem igjen, få i meg litt mat, finne mer ut av Macen, så kjørte jeg inn til Tysvær Arena fordi HHK spilte treningskamp mot Viking, som de tapte forresten ! De spilte ikke så dårlig da, men Viking er en divisjon over, og har spillere som Samdahl og Strand.. Da den var ferdig, kjørte jeg til Staalehuset, hvor jeg danset Hip Hop. Det var kjekt, men overraskende vanskelig. I pausen til landskampen, kom pappa og hentet meg og vi prøvde å få sett kampen hos søstera mi. Canal+ streika jo selvfølgelig, så vi fikk ikke sett noe ! Så var det hjem igjen, kjapp dusj og så rett i seng. Var rimelig sliten når jeg la meg, ja ! Det var ikke langt i fra at jeg ikke kom meg opp i dag tidlig. Tenkte jeg skulle dele to helt fantastisk vakre bilder med dere, alltid kjekt å prøve ut nye effekter på bilder :-) Er forresten bilder av meg og May-Linn, morsomste jenta på hele HTG !

Men nå må jeg tilbake til å finne ut hva internasjonal engelsk betyr for meg, wish me good luck, please !

when God closes a door...

.. He opens another !

Jeg var og så på håndballkamp på Stord i dag, Haugaland HK var med på en oppkjøringsturnering eller noe slik denne helgen, og i dag satte vi oss i bilen og kjørte av gårde den korte timen det tar. HHK spilte mot Nærbø, og de vant (så klart) ! Spilte ganske dårlig i begynnelsen, og lå under med 6-7 mål, men vant til slutt 23 - 20!

Jeg var veldig usikker på om jeg ville bli med å se på eller om jeg bare skulle bli hjemme. Jeg angrer ikke på at jeg ble med for å se på, men jeg kjenner at savnet etter å spille håndball igjen er mye større nå. Det var derfor jeg var usikker også. Jeg så jo en del kamper i vår, men da kunne jeg ikke annet enn å sitte i rullestolen. Nå kan jeg gå, hoppe, "springe" osv. Da blir det mye vanskeligere å se andre spille håndball fordi jeg på ein måte føler meg frisk nok til å spille selv! Jeg vet jo at jeg ikke hadde hatt sjangs ut på en håndballbane, men ja .. Vanskelig å sette ord på det egentlig. Jeg får bare så utrolig lyst til å spille selv!! Men det er det lenge til jeg kan, hvis jeg noen gang kan begynne igjen ! 

De siste månedene har jeg tenkt mye på framtiden, hva den vil bringe og hva jeg vil gjøre med livet mitt. Tidligere så har ALT kun handlet om håndball, sånn seriøst. Jeg kunne ikke studere i England eller Australia fordi da kunne jeg ikke spille håndball osv. Alle tanker om utdanning har måttet være tilrettelagt for at jeg skulle kunne spille. Men nå tenker jeg ikke sånn lenger. Jeg klarer faktisk så smått å tenke tanken på at jeg kanskje ikke kommer til å spille igjen, selvom det er en utrolig vanskelig tanke.

"When God closes a door, He opens another". Han har nå lukket døren for meg når det gjelder håndballfronten. Jeg kommer aldri til å bli så god som jeg hadde lyst til, og jeg kommer nok aldri til å spille på et "høyt" nivå. Derfor har han åpnet en dør, skapt en mulighet, slik at jeg kan reise til Australia for å studere etter vidergående. Man er aldri tom fur muligheter, man har alltid et valg !Det peneste bildet det finnes av meg forresten. Et par år tilbake, og selvfølgelig scoret jeg på det skuddet!

Var i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, som også er min bestekompis i går. Hadde en fantastisk dag, og jeg holdt SÅ KLART den beste talen :)Gaven min til han, to bilder av oss innrammet !

Nå er det klart for en tøff uke, gleder meg :) Spesielt til tirsdag når det er Hip hop som står på planen wiiiiii !

i dare you to move

I dare you to move 
I dare you to move 
I dare you to lift yourself up off the floor 
I dare you to move 
I dare you to move 
Like today never happened 
Today never happened before

Switchfoot - Dare you to move

For å få til ting her i livet, må man være villig til å gjøre noe for det. Man kan ikke bare sitte å se på og så skjer det ting (ingen regel uten unntak). Man må være villig til å ta ett skritt framover, avogtil bakover, for å få det til å bli slik man vil ha det.

Jeg er nå lei av å sitte i mitt eget hus og ikke gjøre noe. Så nå har jeg bestemt meg for å ta ett skritt (eller flere) framover. For det første så begynte jeg på nytt i Nytt Liv Ten Sing, altså et kor for 9. klasse og oppover. Jeg gikk der det året jeg var konfirmant som en del av opplegget. For det andre så begynner jeg på dans, hip hop, på tirsdag. Gleeeeeder meg utrolig mye til det faktisk. Skal bli så fantastisk deilig å holde på med organisert aktivitet igjen ! For det tredje så regner jeg med at jeg skal ta et fag til på skolen. Da blir det internasjonal engelsk på meg fra og med neste uke, hvis jeg ikke er helt utslitt i helgen etter den første skikkelige uken. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å ikke tilbringe så mye tid på rommet mitt, selvom rommet mitt er blitt et fantastisk oppholdssted.

Jeg fikk jo nye møbler i februar, men fikk ikke alt på plass før forrige uke eller noe. Da ble den siste tingen hengt opp på veggen, og nå står alle bøkene mine på den. Jeg har også lagt meg en liten krok hvor jeg har den bærbare PCen (som ikke er så bærbar lenger), høytalere, harddisk osv. Siden jeg har hatt litt for mye penger for mitt eget beste i det siste, så brukte jeg noen hundrelapper på trådløs mus og tastatur, sånn at jeg slipper å sitte med PCen i fanget som er koblet til en skjerm som står på bordet med en ledning som ikke er så lang. Nå kan jeg sitte lenger vekke fra skjermen, og jeg slipper å vær bekymret for at vifta på PCen skal bli ødelagt osvosvosv. Meeeeeen begynner å bli litt for mye lei av å se på en skjerm hele tiden (hadde aldri trodd det skulle skje), så nå gleder jeg meg til neste uke hvor det er mye som skjer :

Mandag: Trening, skole, optiker.

Tirsdag: Skole, dans.

Onsdag: Skole med gym, Nytt Liv.

Torsdag: Skole, fysioterapi, Bones med mamma selvfølgelig.

Fredag: Trening, skole, Bømlo med folk fra kirken.

Lørdag: Ha det dritbra på Bømlo.

Søndag: Opptre med Nytt Liv, regner med det er i kirken.

Utrolig interessant, I know, men det har ikke skjedd så mye i løpet av en uke på over 6 mnd, så dette blir tøft, men utrolig gøy !! Men nå har jeg helg, siden jeg skal på chek-up på the sicknesshouse i morgen.. Helt ny nevrolog for 34816793192 gang, hvorfor kan ikke nevrologer ha den samme stillingen i 3-4 mnd ? Nå venter snart mamma og Bones på meg, fast torsdagsunderholdning kl 21.00 på TV3 :-)

Søk i bloggen

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits