mai 2010

har aldri vært lykkeligere !

Jeg har da funnet ut hva som gjorde slik at jeg hadde så ubeskrivelig vondt i ryggen, utmattelse, søvnproblemer, konsentrasjonsproblemer osv ! Jeg har hatt ME, utmattelsessyndrom, og har hatt det helt for jævlig i rundt ett halvt år. 
For å stille diagnosen må følgende fem klassiske symptomkategorier ved ME/CFS forekomme: Anstrengelsesutløst sykdomsfølelse; ikke-gjenoppfriskende søvn eller forstyrrelse i søvnkvalitet eller mønster; myofasciale smerter, leddsmerter, buksmerter og/eller hodesmerter; to eller flere nevrokognitive manifestasjoner, og minst ett symptom fra to av følgende tre underkategorier: 1) autonome manifestasjoner, 2) nevroendokrine manifestasjoner og 3) immunologiske manifestasjoner. (http://www.me-forening.no/)

Liten beskrivelse om hva ME er og hvilke symptomer du har da. Noen av ordene er vanskelige og jeg vet ikke hva de betyr selv, men jeg hadde disse. Jeg har ikke spilt skikkelig håndball denne sesongen, har vært veldig utslitt osv. Men det var ikke før rett etter jul det ble helt for jævlig, unnskyld ordbruken ! Jeg gikk ikke på skolen å orket ingen ting. Jeg kunne ikke gå ut med venner.

Heldigvis meldte jeg meg på Lightning Process (http://aktivprosess.no/) og det har gjort meg helt frisk ! Jeg hopper, danser, synger, sykler til og fra skolen, er på skolen hele dagen osv ! Og det er mindre enn en uke siden jeg var der. Etter første dagen, som var for en uke siden, var jeg på shopping i mange timer, jeg tok hull i ørene noe jeg aldri har turt før !!, og rett og slett storkoste meg ! Jeg var på kurs med 6 andre jenter som hadde hatt ME i flere år ! Fikk skikkelig god kontakt med hun ene der, Lene heter hun. (http://hoiefoto.blogspot.com/) Så etter dag to var vi om mammene våre på shopping på Aker Brygge ! Vi hadde det utrolig koselig, vi sprang opp 4 etasjer med trapper mens vi lo og snakket ! http://hoiefoto.blogspot.com/2010/04/hvorfor-kan-vi-ikke-like-sa-greit-ha.html Der ligger noen bilder av oss.

Etter tredje dagen var Lene, Silje (siljemuri.blogg.no) og jeg på shopping i Oslo ! Vi hadde det utrolig koselig, og det var helt syyykt herlig å få treffe Silje igjen ! Jeg storkoste meg værtfall, og på disse tre dagene fikk jeg svidd av rimelig mye penger !

Uten Lene og moren hennes, tror jeg virkelig ikke at jeg hadde blitt så god som jeg er ! Så tusen takk til dere, dere er BEST ! Og Lene, jeg gleder meg til 5. juni ! <3

På torsdag, dagen etter jeg var ferdig på LP-kurs, syklet jeg til skolen, var på skolen hele dagen, syklet hjem igjen, var på middag hos tante, var på Samson med Thara og en til ! Jeg har sikkert ikke gjort så mye på en dag siden sommeren eller noe sånn !

Jeg har blitt spurt om jeg har blitt hjernevasket eller om jeg går på lykkepiller siden jeg er positiv hele veien ! Jeg har fått et helt nytt syn på livet, og jeg gjør et valg om å ikke bli sur eller være negativ, da blir alt så utrolig mye kjekkere ! Promise ! Jeg har det helt KONGE på skolen, selv i timene stortrives jeg ! Jeg har også fått helt utrolig mye energi, jeg hopper og spretter avgårde som en kanin føles det som, ett helt nytt liv !

Har du ME, eller noe slik, anbefaler jeg VIRKELIG at du går på LP-kurs ! www.aktivprosess.no, der kan du lese mer om dette kurset ! Det koster mye penger, men jeg mener så seriøst sterkt at det er verdt ALLE PENGENE ! Jeg kan ikke fatte at jeg er helt frisk etter 3 dager på kurs !

Jeg sover om nettene, jeg sover ikke om dagen, jeg er på skolen hele dagen, har gym, er ute med venner, skal snart begynne å trene håndball igjen osv ! Jeg er så glad !!


Tipper 3/4 av dere ikke gadd å lese innlegget en gang, men det er deres feil ! Dere som går glipp av den gleden jeg har opplevd og ett innlegg som kommer fra hjertet ! Jeg har ikke tatt noen bilder, men det driter jeg i ! Jeg driter egentlig i hva folk mener, så byebye people !

Søk i bloggen

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits