over ett år har gått

Over ett år har gått siden jeg ble syk ! Det har gått utrolig treigt, men når jeg tenker tilbake på det, så har det gått rimelig fort i grunn ..

 

MEN jeg er nå atten, og jeg har lappen :- ) Jeg har også fått meg jobb på Notabene på Markedet hvor jeg trives veldig godt! Jeg har heller ikke brukt rullestolen siden begynnelsen av desember ! Det har vært en del negative ting som har hendt meg spesielt dette siste året, men jeg klarer meg egentlig ganske bra fortsatt :- ) Siden de gamle drømmene om en karriere på håndballbanen er forbi, lages det stadig nye drømmer inne i mitt kjære avogtil fungerende hode. Drømmer som faktisk kan gå i oppfyllelse hvis jeg bare jobber mot det!

Dette var en veldig kort oppdatering fra meg, og poenget var at jeg klarer meg veldig fint, lever bra med sykdommen, tar medisiner, og kjører rundt i en bil selv :- ) Livet er blitt så mye enklere etter at jeg fikk sertifikatet !

Nå er det 30 timer jobb + 24 timer skole som står på programmet for denne uka, så det blir en tøff uke 

Håper det går bra med folk der ute, og en motbakke er også en nedoverbakke ! Aldri mist motet, det kommer alltid noe positivt ut av det negative, hvis du bare er åpen for det !

 

HADEBRA, nå skal jeg leve mitt nokså normale liv, det bør dere også ;-)

Én kommentar

Marlene

17.04.2014 kl.22:48

Hei Julie! Jeg har nettopp fått diagnosen NMO, og søker andre med den diagnosen... du er den eneste jeg finner. Er det mulig å få mailadressen din?

Skriv en ny kommentar

julie

julie

20, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits