the new old me

HÆÆÆÆÆÆÆY BLOGGÆÆÆN !

Endelig ferdig i Bergen, med så sterkt trykk på endelig som du kan få ! Jeg kom hjem forrige torsdag fra rehab, og da kjørte jeg fra Bergen og til Haugesund (altså JEG satt bak rattet og kjørte HELE veien, egentlig litt stol). Men jeg skulle ikke være lenge hjemme før turen gikk til Bergen igjen, bare med en helt annen gjeng og for noe helt annet ! Fredag klokken 17.00 gikk bussen fra Norheim kirke, og til Bergen med hele Nytt Liv ! Var en ganske kjekk helg, med mye synging og mye latter :-)

Men ja, the new old me ! Ny klisjéoverskrift, loooove it ! Har det egentlig ganske travelt for tiden, selvom jeg ikke helt skjønner det ?! Livet mitt er egentlig utrolig normalt nå, haha ! Både mandag og tirsdag trente jeg på ettermiddagen på treningstudio (hva skjer med meg?), og jeg har begynt med kjøretimer ( !!! mindre enn ett halvt år til jeg blir 18 nå jaaaa), jeg har begynt å sette trening og lekser foran TV-serier ! Den siste der er ulikt meg, jeg har ALLTID tatt meg tid til å se mine kjæææære serier ! Men jeg ligger jo en uke etter i skolearbeidet pga rehaben, og jeg har jo eksamen i T-matte om mindre enn en måned (!!), oooog jeg leser meg i hjel på bilteorien... Merker jeg får litt abstinenser fra å ikke se serier, fikk sett et par episoder i går, men så ikke noe på mandag, og en dag uten serier er krise, hoho. Så dagene mine går slik som dette;

Sove, frokost, skolen, lekser, middag (og sove), teori, lekser eller trening, teori, sove ! Det går i ett rett og slett, utrolig uvant, men likevell ganske herlig ! Det tyder bare på at sykdommen min er på vei boooooooooooooort, og jeg blir bare mer og mer frisk yeees !

Men nå var min 5minutters pause over, tilbake til min elskbare T-matte !

OVER OG UT, KAFFEGRUT

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits