Bergencity

Juhuuuu !

Nå ligger jeg i sengen og har akkurat fjernet de svarte flekkene under øynene mine som kom etter et svært langt tårefall, mens mamma ser på Criminal Minds frivillig (?) ! Tror jeg må ha dårlig innflytelse på henne, dårlig for henne siden hun er litt sånn som meg som ikke tåler slikt, men bra for meg fordi da trenger jeg ikke å tvinge henne til å se det med meg :-)

I dag har vært en sliten dag fra min side, og mamma sin egentlig. Opp grytidlig, altså normal tid som er rundt ca 8. Var hos doktor-professor-eller-hvilken-grad-han-har Vedeler. Jeg var hjemme, eller her på Nordås igjen, litt før 12 og sov fra ca da til halv 2 ! 

Etter en god hvil kjørte JEG fra Nordås til IKEA på Åsane. For å komme der må man kjøre gjennom hele Bergen, og jeg klarte meg rimelig fint :-) Min første del av kvelden etter det, bestod av dette:

En fantastisk flott muffins og en helt genial men ufattelig trist bok; Message in a Bottle.

Del to av kvelden min var I kveld med Ylvis, etterfulgt av at jeg prøvde å lære mamma min egentlig veldig basic og enkle matte.

Dette var det hun klarte, 2+2=4 og tre vakre blomster!

Og forresten, i går kveld presterte jeg å rive ned denne lampa fra veggen ! Skjønner ikke helt hvordan jeg klarte det, tror denne lampa må ha hatt en (eller flere) skrue løs !

Nå tør mamma så vidt å se på Criminal Minds, og jeg får vell legge meg ! Kun tre netter igjen, og så er det heimat i en natt før jeg skal til Bergen sentrum med Nytt Liv Ten Sing på øvelsesweekend :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits