my life, my choices

Nok en klisjéoverskrift, lov'em !

Hehe, neida, joda, kanskje ? Livet på Nordås suger, beklager, men det er rimelig drit ! Jeg har ikke en ting å gjøre, blir lenket til den fancy senga mi som jeg kan ta opp og ned ved ett par tastetrykk ! Mamma og jeg prøver å gjøre forskjellige ting, men en dag føles som en uke, og en natt føles ut som 28397182631 dager .. Jeg prøver å vende meg av med sovetabletter, og da blir det ikke så mye søvn nei :-)

Bare sånn btw, nå sølte akkurat mamma en hel hånd med ostepop på gulvet ! Bør vell kanskje ikke si dette, men tror ikke vi går en dag uten å ha noe godt ! I går var vi på Egon å spiste middag (det var fisk her på huset), i dag har jeg spist en stor muffins med utrolig mye og veldig god glasur på, og sitter her med et glass cola. Og ostepoppen skal snart spises opp ! I morgen skal vi på kino, og da blir det nok noe godis da også ja !

Men joda, jada, noe sånn. Det blir mye tenking når man er på et sted der man ikke gjør noe kjempe spennende. Så i går satt jeg med ned og skrev en jobbsøknad. Det har vært mye snakk om det var lurt for meg å få jobb, om jeg har overskudd av energi til det osv, om jeg ikke heller ville bruke den energien på å jobbe ekstra med skolen. Men nei, det vil jeg ikke ! Jeg har nok med det jeg gjør på skolen, har ikke motivasjon til å jobbe hardere når jeg allerede vet at jeg skal gå ett år ekstra på skolen etter vidergående. Og jeg trenger virkelig pengene hvis jeg både skal til Brasil i påsken, og ta billappen neste år ! Jeg har liksom ikke 40K liggendes i sparebøssen min på rommet (selvom jeg sikkert hadde hatt det hvis ikke min kjære familie hele tiden hadde stukket av med pengene mine) !

For et klageinnlegg, tror jeg bør slutte nå før hele blogg.no blir deprimert og blir nødt til å legge ned hele blogg.no !

Over og ut, kaffegrut !

Én kommentar

Maddekk

11.10.2011 kl.20:15

Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits