feels like I never left

Da var den første dagen på Nordåstunet Rehabiliteringssenter unnagjort, og det føles ut som jeg har skrudd tiden tilbake og jeg aldri dro herfra. Eller, skrudd tiden, men ikke tilstanden min tilbake ! Alt her er helt naturlig, egentlig ganske rart med tanke på at det faktisk er et halvt år siden jeg var her sist !

Velkomsten her er det ikke noe å klage på ! Når legene sier de har gledet seg til å se meg igjen, og leger jeg ikke har, kommer bort og sier hvor kjekt det er å se meg igjen, ja, hva skal man si, det er en utrolig varm velkomst ! Det snåle var jo at legen min her er ny, men jeg har hatt ham på sykehuset i Haugesund så han kjente meg igjen :- ) Kjekt å ha et kjent fjes som lege !It's official, I'm a pasient .. Dette "armbåndet" måtte jeg ha denne gangen, og jeg får det ikke av :-( Så når jeg skal i selskap i morgen, så blir det med et ufrivillig "armbånd" ..

Åh, en ting til. Jeg hadde gym i går, innebandy ! Og som vanlig når jeg gjør noe, så gir jeg alt .. Kan ikke akkurat si at det gikk så bra, for det endte nemlig slik :

Mamma sin hjemmelagde ispose !Hoven sier du?

I går hinket jeg rundt på krykker, men i dag klarer jeg å legge litt vekt på den, så jeg går (les: halter) rundt ! Elsker overtråkk og idrettskader !! Det er nå faktisk positivt at jeg er så god at jeg er i situasjonen slik at jeg kan skade meg da !

 

Siden jeg er en Applefan, Hvil i fred Steve Jobs ! Etter mange år med kreft og smerter, får du endelig fred .. 

2 kommentarer

Keths!

06.10.2011 kl.19:47

stakkar applefyr :( men godt han slipper smertene nå!

julie

06.10.2011 kl.19:53

Keths!: ja, det er godt det !

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits