they tried to make me go to rehab

and i said yeees yeees yeees.

På torsdag går turen tilbake til Bergen by og Nordåstunet .. Skal være der i to uker, men kommer selvfølgelig hjem i helgene ! Var der en helg for et halvt år siden, og det var noe av det kjedeligste jeg har vært med på .. Værtfall på søndagen, fordi da er jo ikke noen butikker åpne, så jeg hadde ingenting å gjøre på .. Så jeg skal være i Bergen fra torsdag til fredag, for å så være hjemme i helgen, og reise opp igjen søndag kveld / mandag morgen. Suger litt at jeg må tilbringe høstferien min der, men det skjer ikke så mye her i Haugeby den uka uansett, er i helgene det skjer litt ting :-)

Jeg skal bare tilbake på sånn oppfølgingsgreier, ikke noe serriøst eller noe heldigvis ! Er nervøs og gruer meg, men its no biggie, det har jo gått såpass på fram de siste 6 mnd så de blir nok positivt overrasket !

 

Blir fortsatt satt ut når jeg leser de fine tingene klassen min skrev til meg :-) Plakaten henger oppe på rommet mitt, og det er det første jeg ser når jeg kommer inn !

Oooooog forresten ! Mamma og jeg skal på Raske Menn 2&3 den 19. oktober (på min halvtårsdag,viktigviktig) :D:D Gleder meg, det skal bli utrolig gøy og morsomt !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits