hopeless ..

Daniel Powter - Bad Day

Denne sangen passer perfekt til denne dagen som har vært rimelig håpløs .. Den begynte med at jeg stod på 07.20 og spiste frokost osv og alle de morgenrutinene. Klokken 07.30 når jeg holdt på å pakke bagen, syntes jeg at jeg hørte taxien komme. Jeg ble rimelig stresset med tanke på at jeg ikke var klar og den skulle ikke komme før 07.40! Ti minutter er ganske lenge om morgenen det.. Jeg sprang bokstavelig talt rundt i hele huset og pakket treningsbagen og vesken som en gal, og var klar rett før 07.40. Da jeg sjekket om taxien var der (noe jeg ikke gjorde før for jeg ble så stresset), så var den jo selvfølgelig ikke det. Den kom rett etterpå når jeg hadde fått låst Sasha inni buret og slukket alle lysene. Når taxien med meg inni var kommet litt forbi Oasen, kom jeg på alt jeg hadde glemt. Først kom jeg på at jeg hadde glemt å ta linsene på, men heldigvis hadde jeg husket brillene. Så kom jeg på at jeg hadde glemt skjerfet, noe som er nødvendig for meg på denne årstiden. Det var bare sånn småting, men etter det kom jeg på: HÅNDKLE !! Jeg skulle jo trene, men jeg hadde jo selvfølgelig glemt håndkle ...

Jeg satte meg på treningssykkelen 08.10 og syklet i 10 minutter. Det er lenge det for å være meg, og det er første gang jeg sykler (jippi!). Jeg presset meg ikke noe særlig, med tanke på at da hadde jeg vært død i flere dager + jeg ikke hadde håndkle. Heldigvis svettet jeg ikke, og jeg bare tørket meg med vått papir (detaljer detaljer). Så satt jeg alene opp i kantina helt til de andre var ferdige med treningen kom opp fra garderoben 09.45. Så var det to fritimer til hvor jeg gjorde nada, og etter det var det storefri. Så skulle vi egentlig ha norsk, men læreren var hjemme med sykt barn (som jeg fant ut i det jeg skulle gå inn til timen), så da var det å gjør de oppgavene som tok max 10 min, så var resten fritimer igjen.. Etter det gikk de andre i klassen min for å ha det programfaget jeg ikke har, og jeg endte opp alene i kantina igjen. Heldigvis var det to stk som kom og satte seg med meg, men de jobbet med prosjekt så de var ikke så sosiale. Klokken 14.20 begynte min første (og siste) time for dagen ! Altså jeg har vært på skolen og ikke gjort noe nyttig fra ca 08.45 til 14.20 ! Menmen, noen ganger skjer det slik.

Jeg laget en fantastisk gourmetmiddag til familien, pølse i brød med ost på inn i ovnen ! Det ble godt til slutt, men det tok en stund for jeg failet en del der også. Middagslur stod på agendaen, selvom jeg ikke trente så utrolig hardt så var jeg likevell rimelig død. Mamma vekket meg etter en halvtime og sa jeg måtte våkne, og jeg svarte ja for å så legge meg ned å sove i en halvtime til ! Typisk.

Siden jeg skal ha 1T-matte eksamen den 23. november, må jeg nesten begynne med øvingen nå, siden jeg skal gå gjennom en hel bok på mange hundre sider på to måneder! Jeg fant fram en gammel eksamensoppgave og stirret på den en stund før jeg fant ut at jeg ikke kunne en TING av det jeg lærte i fjor. Ting jeg var god på, som sinus, cosinus og tangens f.eks. husker jeg ikke et fnugg av. Så jeg sendte melding til pappa om han kunne kjøpe en brownies pakke til meg slik at jeg fikk litt opptur denne dagen. Så nå står browniesen i ovnen, og eksamensheftet er bare fullt i spørsmålstegn og sirkler. Har satt spørsmålstegn ved alt det jeg skal spørre læreren om i morgen, og hun kommer ikke til å kunne hjelpe noen andre enn meg i de 45 minuttene vi har eksamensopplæring i morgen heh ! (Btw, hadde ikke forundret meg om browniesen ble ødelagt den også) .. For ti minutt siden satt jeg og fikk i meg resten av røren som ble igjen i bollen, og til browniesrøre må man ha melk. Klart det skjer noe der også; i det jeg har tatt siste slurk av melken kjenner jeg at den smaker surt, og jeg kjenner mange klumper i munnen.. Den var selvsagt godt ut på dato! What a day, gleder meg virkelig til å spise brownies og så legge meg godt under dynen for å sove helt til 08.30 i morgen !


google

HELDIGVIS har jeg en (eller to) ting som gjør at jeg kommer meg gjennom denne dagen ! NICKELBACK SLIPPER TO NYE SINGLER I MORGEN !!! Wiii, jeg gleder meg :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits