nicholas sparks

For en liten stund siden bestilte jeg ti bøker av Nicholas Sparks ! En fantastisk flink forfatter som har skrevet mange bøker som har blitt filmatisert som f.eks. A Walk To Remember, Dear John, The Last Song, The Notebook osv. Jeg har lest The Last Song før, og den var helt fantastisk bra. Selvfølgelig annerledes enn filmen, men jeg synes nesten alltid at bøkene er bedre enn filmene. Gleder meg virkelig til å få lest bøkene, wii ! Siden jeg ødela bena mine av å gå på høye hæler nesten hele kvelden i går, så skal jeg ta en rolig dag med serien 90210, begynne på boken The Rescue, og prøve å rydde rommet mitt når jeg kan gå på tåballene mine igjen :)

google

Alle bøkene jeg har bestilt er romantiske, og jeg tror det har skjedd noe trist i alle. Så det kommer til å bli noen tårevåte uker framover!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits