Brazil 2012

Something to look forward too !

Jeg var på Bømlo med en gjeng fra kirken fra fredag til lørdag, og vi hadde det fantastisk koselig. Det var mest jenteprat (med tanke på at vi var 8 jenter og 2 gutter), mange leker og alt for mye god mat ! Det så ut som om Marta hadde handlet inn mat for en uke istedenfor en natt. Det ble en sen kveld, og det var tidlig opp for å spise frokost og vaske ut. Vi begynte også å snakke om at Marta skulle til Brasil igjen til påsken. Hun og mannen eier (?) et barnehjem der nede, og de skal reise der i påsken. Vi begynte å snakke om at vi også hadde lyst til å være med, og plutselig var vi syv jenter som mente for alvor å reise ned. Så nå er det bare å begynne sparingen slik at jeg kan være med! Det blir helt utrolig fantastisk gøy! Det blir jo en ferie, men ikke en vanlig sydentur. Vi får treffe mange som har hatt det tøft opp igjenom årene, og vi får hjelpe dem.

 

Når mamma leser dette innlegget, tenker hun sikkert noe slik som: Men Julie da, det er jo ikke sikkert!
Nei, det er ikke sikkert. Jeg må først spare opp de mangfoldige tusen som trengs, og jeg må jo se an helsa, men det er jo et helt sykt bra mål og ha ! Derfor er jeg innstilt på å reise, og jeg kommer selvfølgelig til å bli skuffet hvis det viser seg at jeg ikke kan. Hvem hadde vel ikke blitt det? Fått en så bra mulighet helt tilfeldig slengt i fjeset på en, men så finner en ut etter noen måneder med intens sparing og jobbing for å bli friskere, aten ikke kan reise? Jeg vet at det er en sjangs for at jeg ikke kan reise, men HALLO, ingen hadde klart å latt vær å glede seg. Syv dødskule jenter ut på tur til Brasil i halvannen uke?! Begynner å smile bare av å tenke på det :D

Thumbs up for Brazil !

Forresten, nettsiden til barnehjemmet er http://abracbrasil.net/ . Bare trykk på linken så kommer du til den :-) Der står det litt om barnehjemmet osv.

Nå skulle jeg egentlig vært på kino med hele 2. klasse, men jeg må konsentrere meg om å bli frisk. Jeg begynte å bli slakk på fredag, men dret egentlig i det og tenkte det ville gå over. Lørdag kveld og søndag ble det bare verre, og det har holdt seg stabilt dårlig etter det. Jeg var på skolen i dag for jeg hadde en del viktige ting som måtte gjøres, men kjenner nå at det ikke var så lurt. Tviler litt på at jeg kan gå på skolen i morgen, men har en del viktige ting som skal gjøres da også, så vi får se hva jeg tvinger meg selv til !Thumbs down for sickness :( 

2 kommentarer

Thea

12.09.2011 kl.22:33

Brasil e koonge :D du burde virkelig dra !

julie

12.09.2011 kl.22:48

Thea: eg vil virkelig dra og !! må bare spara opp nok penger først :DD

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits