My Tuesday

Nå sitter jeg å prøver å komme på noe å skrive om hvilken rolle engelsk spiller for meg, og hvilken rolle det vil spille i framtiden. Denne innleveringen skal da skrives på engelsk, siden faget heter International English, som jeg forresten begynte med på mandag :) Har absolutt ingen anelse på hvordan jeg skal begynne, må finne på en helt utrolig glimrendes innledning, noe jeg er rimelig drit på haha !

I går var jeg nesten ikke innenfor dørene hjemme! Og den korte tiden jeg var hjemme, brukte jeg på å sette meg inn i den nye MacBooken min som jeg fikk i går ! Yees, storkoser meg med den, er så mye nytt å finne ut av. Men ja, jeg var jo først på skolen til klokken 3, så var jeg hjemme i en liten halvtime før jeg var hos optikeren. Etter det var det hjem igjen, få i meg litt mat, finne mer ut av Macen, så kjørte jeg inn til Tysvær Arena fordi HHK spilte treningskamp mot Viking, som de tapte forresten ! De spilte ikke så dårlig da, men Viking er en divisjon over, og har spillere som Samdahl og Strand.. Da den var ferdig, kjørte jeg til Staalehuset, hvor jeg danset Hip Hop. Det var kjekt, men overraskende vanskelig. I pausen til landskampen, kom pappa og hentet meg og vi prøvde å få sett kampen hos søstera mi. Canal+ streika jo selvfølgelig, så vi fikk ikke sett noe ! Så var det hjem igjen, kjapp dusj og så rett i seng. Var rimelig sliten når jeg la meg, ja ! Det var ikke langt i fra at jeg ikke kom meg opp i dag tidlig. Tenkte jeg skulle dele to helt fantastisk vakre bilder med dere, alltid kjekt å prøve ut nye effekter på bilder :-) Er forresten bilder av meg og May-Linn, morsomste jenta på hele HTG !

Men nå må jeg tilbake til å finne ut hva internasjonal engelsk betyr for meg, wish me good luck, please !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits