i dare you to move

I dare you to move 
I dare you to move 
I dare you to lift yourself up off the floor 
I dare you to move 
I dare you to move 
Like today never happened 
Today never happened before

Switchfoot - Dare you to move

For å få til ting her i livet, må man være villig til å gjøre noe for det. Man kan ikke bare sitte å se på og så skjer det ting (ingen regel uten unntak). Man må være villig til å ta ett skritt framover, avogtil bakover, for å få det til å bli slik man vil ha det.

Jeg er nå lei av å sitte i mitt eget hus og ikke gjøre noe. Så nå har jeg bestemt meg for å ta ett skritt (eller flere) framover. For det første så begynte jeg på nytt i Nytt Liv Ten Sing, altså et kor for 9. klasse og oppover. Jeg gikk der det året jeg var konfirmant som en del av opplegget. For det andre så begynner jeg på dans, hip hop, på tirsdag. Gleeeeeder meg utrolig mye til det faktisk. Skal bli så fantastisk deilig å holde på med organisert aktivitet igjen ! For det tredje så regner jeg med at jeg skal ta et fag til på skolen. Da blir det internasjonal engelsk på meg fra og med neste uke, hvis jeg ikke er helt utslitt i helgen etter den første skikkelige uken. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å ikke tilbringe så mye tid på rommet mitt, selvom rommet mitt er blitt et fantastisk oppholdssted.

Jeg fikk jo nye møbler i februar, men fikk ikke alt på plass før forrige uke eller noe. Da ble den siste tingen hengt opp på veggen, og nå står alle bøkene mine på den. Jeg har også lagt meg en liten krok hvor jeg har den bærbare PCen (som ikke er så bærbar lenger), høytalere, harddisk osv. Siden jeg har hatt litt for mye penger for mitt eget beste i det siste, så brukte jeg noen hundrelapper på trådløs mus og tastatur, sånn at jeg slipper å sitte med PCen i fanget som er koblet til en skjerm som står på bordet med en ledning som ikke er så lang. Nå kan jeg sitte lenger vekke fra skjermen, og jeg slipper å vær bekymret for at vifta på PCen skal bli ødelagt osvosvosv. Meeeeeen begynner å bli litt for mye lei av å se på en skjerm hele tiden (hadde aldri trodd det skulle skje), så nå gleder jeg meg til neste uke hvor det er mye som skjer :

Mandag: Trening, skole, optiker.

Tirsdag: Skole, dans.

Onsdag: Skole med gym, Nytt Liv.

Torsdag: Skole, fysioterapi, Bones med mamma selvfølgelig.

Fredag: Trening, skole, Bømlo med folk fra kirken.

Lørdag: Ha det dritbra på Bømlo.

Søndag: Opptre med Nytt Liv, regner med det er i kirken.

Utrolig interessant, I know, men det har ikke skjedd så mye i løpet av en uke på over 6 mnd, så dette blir tøft, men utrolig gøy !! Men nå har jeg helg, siden jeg skal på chek-up på the sicknesshouse i morgen.. Helt ny nevrolog for 34816793192 gang, hvorfor kan ikke nevrologer ha den samme stillingen i 3-4 mnd ? Nå venter snart mamma og Bones på meg, fast torsdagsunderholdning kl 21.00 på TV3 :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits