a good smile proves that you're happy

My life is good right now ! Sykdommen går på fram, jeg har så og si kastet krykkene og stolen blir bare brukt når jeg skal litt lengre turer på et senter eller i byn eller noe. Jeg orker mer og mer, jeg skal begynne på skolen i morgen (!!!), og fysioterapeuten min sier jeg har nesten normal styrke i bena. Det er bare deilig ! En liten bagatell bare, jeg har vært skikkelig dårlig i dag.. Våknet opp i dag tidlig og kastet opp, og har vært kvalmen siden .. Håper det gir seg, slik at jeg kommer meg på skolen i morgen, litt dumt å være syk første skoledag når jeg har vært syk siden februar, heh !

A good smile proves that you're happy sier overskriften min, og det mener jeg er sant. Det er kun når du er lykkelig, et skikkelig godt smil kommer fram (eller når det skjer noe kjekt, men da er du jo lykkelig i det øyeblikket). 

2009

2010

2011

Tre forskjellige bilder, fra tre forskjellige år. Tre helt forskjellige hendelser, med forskjellige mennesker. Tre forskjellige typer av lykke, glede og morsomheter. Det første bildet er fra juleballet i 10. klasse sammen med en klassevenninne, det andre bildet er fra påsken i 2010 sammen med min bestevenninne, og det tredje bildet er fra bryllupet sammen med min herlige far.

På alle disse bildene har jeg hatt en type sykdom. 2009/2010 slet jeg med vond rygg og symptomer på ME, mens på det siste bildet har jeg jo NMO. Selvom jeg slet og var syk, har jeg klart å være lykkelig og ha det utrolig kjekt på noen tidspunkt. Selvfølgelig er jeg ikke alltid like glad, det er helt naturlig, men jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det beste ut av dårlige ting. 

Don't worry, be happy :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits