a new schoolyear

Nå nærmer skolestarten seg med stormskritt, og jeg kjenner nå at jeg ikke bare gleder meg ! Det er nå 6 mnd (og to dager for å være helt nøyaktig) siden jeg ble lagt inn på sykehuset i Haugesund. 12. februar ble livet mitt snudd helt opp ned, og jeg har ikke hatt en hel skoledag siden det. Og om en uke begynner jeg igjen, i samme klasse som de som jeg ikke har sett på evigheter. Jeg gleder meg til å komme i gang med et ganske normalt liv igjen, men gruer meg litt itilfelle det ikke går bra!

Det er jeg som er den optimistiske av mamma, pappa og jeg, så jeg ville ha alle fagene og ha realfag som programfag. Altså jeg hadde lyst til å ha toppidrett, matte S1, kjemi 1 og fysikk 1 som programfag. Dette synes mamma at ble for mye for meg, så nå skal jeg BARE ha toppidrett og matte S1. Med andre ord, så blir det mange fritimer på meg dette året! Men hvis jeg synes det blir for lite etter en måned, så rådgiveren at jeg kunne få velge ett fag til, så da velger jeg kjemi eller internasjonal engelsk, men vi får se hvordan det blir. Kjenner at det skal bli godt å få se alle de herlige menneskene på Haugesund Toppidretts gymnas igjen !!

Etter 3. klasse skal jeg søke om utvidet skolegang. Altså jeg går 2. og 3. klasse som normalt bare med litt reduserte fag, værtfall i 2. klasse, oog  jeg blir russ sammen med de som er like gamle som meg, men jeg går ett år til på vidergående etter det, der jeg kan ta hvilke fag jeg vil enten fra start av eller for å forbedre karakterer tror jeg. Skal ikke si helt sikkert at jeg kan ta akkurat hvilke fag jeg vil, men jeg tror det. Men det å gå i "4. klasse", er så mye bedre enn å begynne på nytt i 1. klasse! Jeg er utrolig takknemlig for at rektor og administrasjonen på HTG får tilpasset det så mye slik at jeg kan gå der dette året !

Jeg satser på at jeg blir så frisk, at jeg kan ta ett hvis ikke to fag til, og at jeg kan få meg en jobb i løpet av året, men jeg tør ikke håpe på for mye (les: jeg SKAL ha værtfall et fag til og gjerne en jobb + jeg ska på håndballbanen igjen) !Enda et bilde fra bryllupet fra forrige helg, men jeg synes vi er så utrolig søte, hihi !

Gleder/gruer du deg til skolestart?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits