FANTASTIC

I dag har vært en utrolig herlig dag ! Kom akkurat hjem fra fysioterapeuten, etter en helt utrolig bra økt ! Dette var første gang på en mnd, siden han har hatt ferie, og på den tiden har jeg hatt utrolig stor framgang. Klarte mye mer i slyngene, og jeg hadde mer kraft i beina. Har også trent mye i en maskin der jeg sitter og presser med beina. I den maskinen har jeg tatt 10 kg og det har jeg slitt med, MEN i dag så var det for lett !! Så da prøvte jeg meg på 20 kg. De første 2x5 var tunge, men da jeg prøvde meg på det siste settet, ble det for lett det også. Da økte jeg til 30, så 40, 50 og til slutt 60 kg ! Og det klarte jeg :-D

Jeg stoppet på 60 kg ! Jeg var sliten, og jeg må jo ha noe å se fram til når jeg skal dit igjen på torsdag ! Så nå går jeg bare rundt og smiler, og er utrolig glad.

Tenkte jeg skulle gi meg selv en liten belønning, og da har jeg planer om å kjøpe dette paret:

pushed.no

Har hatt lyst på disse en stund nå, og håper de har størrelsen min ! Helt utrolig flotte sko.

Nå fortsetter denne fantastiske dagen hos min nygifte søster og svoger, som har restefest i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits