wedding

I går var en fantastisk dag! Bryllup til min fantastiske søster stod på planen, og alarmen ringte slik at jeg var oppe til klokken 8. Da var det å få i seg litt frokost, slaskeklær og rett til frisøren klokken 9. Hår og sminke stod på planen, og jeg satt i frisørstolen i to timer. Det er så utrolig deilig når noen andre fikser håret mitt og sminker meg, og jeg nøt de to timene. Jeg ble faktisk fornøyd også ! Jeg trodde ikke at jeg skulle bli så fornøyd, men sminken og håret var perfekt !

Etter frisøren, var det rett hjem for å komme seg i kjolen, og så var det vielsen i kirken. Vielsen var rørende, og mange øyne ble tårevåte. Etter mange bilder og klemmer på kirketrappen, var det en pause på 3 timer ca. Den pausen brukte jeg i familieselskap hos min kjære bestevenninne som ble 18 år i går! Hun feiret det med venner senere på kvelden, men da var bryllupsfesten i full gang på Vardhuset.

En fantastisk middag ble servert, mange flotte og morsomme taler ble sagt, og et fantastisk band spilte. Kvelden var helt fantastisk, tror brudeparet hadde en veldig bra dag ! Kjolen og håret til søstera mi var bare aldeles nydelig :- )

Jeg hadde jo et mål (eller jeg har jo flere), og det var å kunne gå på høyhælte sko i bryllupet ! Og det klarte jeg !!! I hele går, gikk jeg med høye hæler og hadde det fantastisk kjekt :-) Det er så herlig å klare noe du har bestemt deg for å klare. For meg var det en selvfølge at jeg skulle klare dette, men min mor har vært mer skeptisk. Men jeg fant noen helt nydelige sølvsko som var 8-10 cm høye, og jeg klarte å gå på de !

Alltid like kjekt når jeg er med Torleif, søskenbarn og bestekompis !


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits