what will the future be like?

Tenkte egentlig å skrive ett innlegg om terroren som rammet Oslo og Utøya for snart to uker siden, men jeg tror at alle har lest og hørt nok om denne forferdelige dagen.. Jeg vil si kondolerer til alle de pårørende og venner, jeg vil si lykke til og god bedring til alle de som er blitt skadd ! Dette er noe av det verste som kunne skje Norge, og det er ufattelig at det har skjedd .. Alle mine tanker går til de som ikke overlevde denne dagen, til ofre for disse grusomme hendelsene, til de som er skadd eller pårørende ! Jeg håper veien snart blir lysere for dere ! Og til de som er drept: HVIL I FRED !

Over til noe helt annet, framtiden. Framtiden er noe ukjent, både noe skummelt og spennende. Man kan ha drømmer og mål som blir knust eller oppfylt på kort tid. I løpet av mitt korte, men likevell lange liv, har jeg hatt en drøm som har vært konstant hele veien. Det er å bli profesjonell håndballspiller. Det har lenge vært både en drøm og ett mål, men det siste halve året har det blitt drastisk endret ! Selvfølgelig er drømmen min fortsatt å bli profesjonell håndballspiller, men det er ikke lenger ett mål. Målet mitt nå er å kunne spille håndball igjen, selvom det er måneder - kanskje år - til jeg kan det igjen, så skal jeg ut på den banen igjen!

Hva framtiden vil bringe, kan ingen si. Jeg har en liten tanke om hvordan jeg vil at livet mitt skal være, men hvor stor er sjangsen for at det blir slik som jeg har tenkt ? Liten og liten, tankene i hodet mitt har vokst seg ganske store de siste månedene. Etter at livet mitt er blitt forandret, har jeg lagt meg nye planer, fått nye drømmer og mål. Jeg havnet i en situasjon hvor jeg var nødt til å endre på drømmer og mål for at livet mitt skulle fungere. Jeg kan ikke lenger ha et mål om å bli tatt ut til en landslagstropp (ikke at jeg har vært så god, men det har vært et mål å jobbe mot), jeg kan ikke lenger ha et mål om å få de beste karakterene på skolen. Jeg må nå ha som mål å komme meg gjennom 2. klasse på VGS med OK karakterer.

Tumblr_lp4lcb39tk1qlw1mjo1_500_large

weheartit

Mye kan forandre på en framtid, og det er umulig å si hva som kommer til å skje. Man får ta dagene som de kommer, og gjøre det beste ut av det. Får man slengt noe uventet i fjeset, så får man gjøre noe med det når det skjer, ikke ta sorgene på forskudd ! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits