tragedy

Dette er den verste og mest dramatiske dagen i Norges historie siden 2. verdenskrig ! Det er helt forferdelig det som har skjedd, og alle mine tanker går til de døde, skadde og pårørende .. I følge tv2 er det 7 stk som er bekreftet døde etter bombingen i Oslo, og minst 10 døde etter skytingen på Utøya .. Regner alle vet hva jeg snakker om, og jeg orker ikke å skrive hva som har skjedd .. Det er alt for forferdelig ! Og jeg har ikke Internett så jeg blogger fra iphonen. Bare skru på nyhetene eller gå på Internett så ser dere hva jeg snakker om!

Dette er det verste som har skjedd i en manns minne her i Norge, og alle mine tanker går til de pårørende og skadde !

Hvil i fred :-( Dette er bare alt for tragisk .. Tenk at det skjer slik i lille Norge ..

**** En nordmann er pågrepet og politiet mener at han er innblandet i begge hendelsene ! Det er altså ikke noe særlig grunnlag for å komme med rasistiske bemerkninger og slik på Facebook og andre steder .. Det synes jeg bare er tåpelig! Ja, dette var terror mot Norge, men nei, han var ikke utenlandsk han som gjorde dette .. Mange har tatt Norge sitt flagg i profilbildet sitt på Facebook og det har jeg delte meninger om. For meg betyr det flere ting .. Det betyr at vi som bor i dette landet står sammen, vi er her for hverandre, støtter hverandre og hjelper hverandre. Det betyr at vi ikke støtter terror, og at vi er stolte over vårt eget land. Derfor prøvde jeg en stund å ha flagget i profilbildet mitt jeg også. Jeg fikk det ikke til pga jeg er på iPhone. Jeg sluttet å prøve da broren min kom hjem og sa at jeg ikke burde ha det. Da fikk han meg obs på den andre betydningen av det flagget. For det kan også bety at du er i mot innvandring, at du vil ha et "rent" Norge osv. Tror ikke det er så mange som har tenkt på den betydningen.. Han som er pågrepet, sies å være høyreekstremist. Altså, han var på motsatt side enn AP. Siden AP sine lokaler lå i det området bomben gikk av, og siden det var AP sin ungdomsleir som ble beskutt, er det ikke noen grunn til å skylde på utlendinger og/eller innvandrere !

Dette er mine meninger, og jeg har aldri helt forstått politikk, så alt kan være helt feiltolket av meg og at jeg har misforstått ting.

2 kommentarer

<3 XFLWRPWR - mote og foto

22.07.2011 kl.22:33

Helt grusomt....

Malin

27.07.2011 kl.22:30

Fin blogg <3 ;p

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits