i dont mind waiting for the things that i want

Lene Høie har tatt dette bildet.

Formen min blir bare bedre og bedre, og godt er nå det ! Den siste uken har jeg gjort mye jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre denne sommerferien. Fra tirsdag til torsdag forrige uke, hadde jeg besøk av min herlige venninne fra Stavanger og hennes mor. På onsdag så bada jeg (med redningsvest siden jeg ikke kan svømme at the moment), slo hjul, spilte volleyball, stod på swingboard (med krykker) osv. På torsdag var vi i Stavanger og jeg fikk kjøpt meg kjole til bryllupet til søstera mi som er 6. august!

Det var alt for lenge siden jeg var med Lene sist, det var faktisk i høst, så det var utrolig herlig å være med henne igjen. Hun har fått lappen, så vi kjørte litt rundt og bare pratet, vi grillet og bare koste oss. Stemmen får ikke hvilt seg så mye når vi er med hverandre, praten går i ett sett og har vanskelig for å ta slutt ! 


Denne herlige jenta fikk jeg tilbringe noen fantastiske dager med :-) Made my holliday !Jeg har fått en smakebit på mitt liv før sykdommen, og jeg har innsett at jeg kan vente. Dagene mine blir mer og mer normale, jeg klarer mer og mer, og jeg har egentlig endelig innsett at jeg kan bare ta tiden til hjelp. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å vente, trene og ta medisinene mine. Jeg må bare gjøre det beste ut av det, og kjenne etter når jeg må ta en pause. Men det er greit for meg nå, for jeg vet at jeg kommer til å bli helt frisk ! Etter 5 mnd begynner livet mitt å bli normalt, kanskje etter 7 mnd (forhåpentligvis før) kan jeg løpe?! Men jeg kan ikke gjøre noe annet enn å vente, selvom jeg er DRITA lei av det ..

4 kommentarer

Helene | Photo :)

19.07.2011 kl.00:16

Lykke til videre :)

julie

19.07.2011 kl.00:21

Helene | Photo: takk :)

kine

19.07.2011 kl.00:27

Du e flink så klare å se det posetiva,lykke til!:-D

julie

19.07.2011 kl.00:29

kine: takktakk, kine :D

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits