five months

12.02.11-12.07.11

Tiden går fort, men likevell sent. I dag er det fem måneder siden jeg ble lagt inn på sykehuset. Fem lange, men likevell korte måneder. Når jeg tenker tilbake, så har tiden gått rimelig fort, men også alt for sent. Husker fortsatt når de sa det fort tok 6 mnd ++ før jeg kunne gå normalt, og jeg fikk sjokk. Jeg tenkte at 6 mnd, det var alt for lenge, jeg ville tilbake på treningsrommet neste dag helst, og tilbake på skolen innen en uke (på det tidspunktet var jeg veldig lei skolen). Jeg sporte mamma om hun trodde jeg var tilbake på skolen til 16. mars siden jeg skulle ha en framføring da, og hun bare sa blankt nei. Det hadde jo fortsatt ikke gått opp for meg hvor syk jeg egentlig var.

Nå, i dag, er jeg mye bedre. Styrken er mye bedre, og jeg kan gjøre mye mer, og utholdenheten begynner å komme sakte men sikkert tilbake. Jeg kan gå lengre, jeg kan gjøre mer uten å ta pauser osv.

I går var jeg på treningsstudio for første gang på 5 mnd. Jeg var med søsteren min, og hun hjalp meg gjennom treningen. Selvfølgelig kunne jeg ikke trene ben, men de øvelsene jeg gjorde for å trene armene, gikk på mage, rygg og stabilitet. Det å ta benkpress var ikke noe tungt i armene, men det var helt utrolig tungt for magen og ryggen. Slik var det på alle øvelser. Men bare det å være tilbake på et treningssenter, var helt utrolig herlig.

Nå har jeg fått blod på tann, og vil gå tilbake på treningssenteret hver dag, trene så hardt som mulig. Savnet etter å trene er mye større, eller jeg hadde glemt ut hvor stor del det var av livet mitt. Etter en trening, kjenner jeg at savnet er helt utrolig stort, det å trene flere ganger om dagen var det jeg ville gjøre hver dag.

Men nå, nå kommer min kjære Lene * på besøk til meg :- ) Vi skal tilbringe ett par dager på landet, før turen går til Stavanger og på kjolejakt.

*Klikk på navnet så kommer du til bloggen hennes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits