i heart my krykkjes

Nå er jeg rimelig fornøyd med meg selv egentlig! Nå har jeg akkurat gjort husarbeid for første gang siden jeg ble syk for snart 5 mnd siden (wow, 5 mnd siden, det føles egentlig ut som om det var i går jeg fikk beskjeden om at jeg skulle bli lagt inn på sykehuset, men samtidig føles det ut som det er veldig lenge siden). Nå har jeg ryddet og vasket hele kjøkkenet, eller alt utenom støvsuging og vasking av gulvet. Det får jeg prøve og overtale broren min til å gjør. Så mye krefter har jeg ikke enda. Ett par dager hjemme uten foreldrene i hus, og huset ser helt bomba ut. Burde vell egentlig ikke si dette siden min mor leser bloggen, men regner med hun vet det fra før. Så nå var det på tide å få ryddet litt og ordnet opp, og i denne omgang tok jeg kjøkkenet.

Nå har jeg satt inni oppvaskmaskinen og skrudd den på, tatt oppvasken for hånd, vasket kjøkkenbenker, komfyr, vask og bord. Alt går mye lettere når jeg setter spillelista på Spotify på, og kobler til min kjære iPig slik at lydkvaliteten blir mye bedre! Da går tiden mye raskere, for det blir mer morro med en gang når jeg kan synge for full hals, men fortsatt ikke hører stemmen min. Sikkert mange forbigående som hørte det med tanke på at jeg har mange vinduer oppe for å lufte! Da fikk de seg værtfall dagens latter :- )

De siste ukene har jeg ikke sittet på en rygg opp eller ned noen trapper! Jeg har bare brukt krykkene hele veien. Frihetsfølelsen min er ganske mye tilbake nå, siden nå kan jeg legge mer når jeg vil. Jeg må liksom ikke legge meg når mamma eller pappa skal legge seg. Jeg merker også at utholdenheten min er mye bedre! Nå kan jeg stå foran speilet hele veien mens jeg tar på meg mascara for eksempel, eller jeg kan stå og tørke av hele kjøkkenbenken uten å måtte ha en pause.

Jeg gleder meg selvfølgelig til å slippe krykkene, og rullestolen, men jeg er rimelig glad for at jeg har krykkkene nå. Da slipper jeg barnevakt hele tiden, og i natt sov jeg alene i huset. Ingen bror, ingen venner, ingenting som passet på meg. Det var helt utrolig nydelig.

Som sagt så har jeg ryddet kjøkkenet i dag, og da måtte jeg jo ut med bosset. Da endte det opp med at jeg gikk opp trappen med en krykke i den ene hånden, og  bosset i den andre. Og det gikk fint!! Jeg klarte å gå opp hele trappen med bare en krykke som hjelp, klarte også å gå ned igjen, men det er lettere. Så nå er det sikkert ikke lenge til jeg klarer å gå opp trappen uten hjelp !

google.

Ha en fin dag, folkens ! Det kjenner jeg på meg at min dag kommer til å bli :- )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits