not the right place

Nå sitter jeg på hotellrommet mitt i Stockholm, mens mamma og mormor er ute og handler. Vi kom til hotellet i 11-tiden i går morges, så gikk vi rett ut på byn og spiste og var innom en del butikker. For meg er ikke Stockholm rette plassen for shopping når jeg sitter i rullestol. Skal heller ta turen tilbake hit når jeg er kvitt den stolen.. Er rimelig lei nå. Føler meg så liten når jeg er ute hvor der er mange mennesker og høye lyder.

Både i går og i dag har jeg hatt dårlige dager. Selvfølgelig måtte det komme når jeg skulle på tur, bare typisk min flaks. Det jeg mener med dårlige dager, er at humøret er på bånn, jeg spiser veldig lite eller ingenting, jeg gråter av hver minste ting osv. Heldigvis har jeg ikke mange av disse dagene, men når jeg først har en dårlig dag, så er den VIRKELIG dårlig også. Det er ikke noe jeg kan styre, jeg kan ikke bestemme at den dagen skal være god og den dagen skal være dårlig.

Jeg har aldri vært den jenta som liker det å shoppe så utrolig mye. Kan heller stikke å trene eller sette meg ned med en god bok istedenfor å gå på shopping, men det å være i Stockholm i to dager uten å se ett eneste fint plagg jeg kunne tenkt meg, er det egentlig mulig?! Håper jeg finner noe i morgen, men har egentlig liten tro på det.. Jeg har ikke lyst på klær, jeg må først bli vant med slik som jeg ser ut før jeg handler nye ting.

12706738_afxn9gcc_c_large

weheartit.

Kjenner jeg gleder meg til å komme hjem. Det beste med å reise er å komme hjem igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits