living my life

Adele - Make you feel my love

Jeg har hørt mye på Adele de siste dagene, og da er denne sangen en av de som går om igjen og om igjen. Jeg, som mange andre, digger stemmen hennes. Hun har noe virkelig eget og spesielt synes jeg. 

Som sagt så går livet mitt på fram, og jeg har dermed mer krefter til å være med venner å ha det kjekt! Men i dag skal jeg bare ta det helt rolig i sofaen med Harry Potter and the Deathly Hallows, Cola og film. Jeg skal spare krefter til i morgen når jeg skal på landet og være med min herlige venninne igjen, og til søndag når jeg skal være med den samme gode jenta her i Haugesund.

Nå har jeg egentlig sånn offisielt sommerferie, selvom jeg ikke har vært på skolen en hel dag siden 11. februar ! Hadde jeg hatt valget, så hadde jeg lett valgt skolen over å være syk. Selvfølgelig er det kjekt å være borte fra skolen noen dager, eller noen uker, men når det blir flere mnd og ufrivillig, da er det rimelig drit. Savner det å stresse rett og slett. Og selvfølgelig de som jeg går i klasse med, savner miljøet og treningen. Det er ikke lett å være lenge borte fra skolen i strekk, jeg føler værtfall at jeg går glipp av mye. Det er sikkert noen der som tenker at jeg er heldig som ikke har vært på skolen siden februar, men det finnes ikke noe som er heldigt i det.

Jeg har alltid vært den som har vært lei av sommerferien den siste uka, og vil tilbake på skolen. Nå som jeg skal være borte ett halvt år før jeg begynner i 2. klasse, hvordan skal dette gå? Jeg trenger jo all den tiden jeg kan få til å bli frisk og få krefter til å klare 2. klasse, men litt over 6 mnd uten skole er litt i lenge.

Tumblr_lktwmtqrh01qh2bt6o1_500_large

weheartit. Det bilde er mer sant enn det folk tror.

Ha en fin helg, kjære lesere :- )

PS: Jeg har fått meg en facebookside hvor jeg legger ut hver gang jeg har skrevet et nytt innlegg, siden finner du her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits