my life right now

Livet mitt begynner å komme mer og mer tilbake til normalen. Etter en uke i Spania sammen med mamma har virkelig hjulpet på. Og det kjenner jeg allerede tre dager etter at jeg kom hjem. Vi gjorde absolutt ingenting når vi var på ferie. Eneste vi gjorde var å ligge i solen om dagen, gå ut om kvelden for å spise. En dag kjørte jeg vannscooter mens mamma satt bak på. Planen var å gjøre det flere ganger og at jeg skulle kjøre alene, men det tappet så mye energi så det endte bare opp med den ene gangen.

I går fikk jeg en av de beste nyhetene på lenge. Jeg får begynne i 2. klasse på Haugesund Toppidretts Gymnas! Det har lenge vært tvil om jeg fikk vitnemålet mitt fra 1. klasse siden jeg har så stort fravær og jeg risikerte å ikke få karakter i alle fag. Men jeg klarte å skrape sammen noen innleveringer slik at jeg fikk grunnlag for å få karakter, og når jeg var på skolen i går og fikk karakterene, fikk jeg også beskjeden om at jeg fikk gå i 2. klasse! Kjente det var som om skuldrene mine ble 100 kg lettere.

Jeg begynner også å bli friskere, ikke bare fysisk, men i hodet. Jeg merker jeg leser mye raskere og husker ting bedre. Jeg har ikke det problemet med at jeg ikke kommer på ord, selvom det ofte hender at jeg kommer på det engelske ordet og ikke det norske. Jeg blir også ikke like sliten som før, og i går gikk jeg en gang opp trappen selv!

google. Slik er formen min, det går oppover (framover), og så stopper det opp litt, før det går oppover igjen :- )

Én kommentar

28.07.2011 kl.08:52

Hey Julia,

I hope you remember me.

Once I was with my family by Gunar and Gertrud and we met each other.

If you want you can contact me :)

bye x

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits