OH HAPPY DAY

Haha, er i rimelig godt humør nå, selvom jeg er helt utrolig sliten! I halv 1 tiden i dag, fikk pappa en telefon der personen i andre enden sa at rullestolen min var kommet! Endelig min egen rullestol som er tilpasset meg, og ikke den dritt stolen som jeg har lånt. Det er jo bra at jeg har fått lånt en stol såpass lenge, men den har ikke vært særlig god..

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Jeg var på skolen for å ha en avkrysningsprøve i samfunnsfag, men endte opp med å ha en muntlig prøve i tillegg. Det var bare bra for meg, fordi nå får jeg karakter i samfunnsfag! Kan hende jeg får 3'er, men mest sannsynlig får jeg 2. På den muntlige prøven fikk jeg en svak 3, jeg hadde ikke forberedt meg i det hele tatt, og jeg visste heller ikke hvilket tema det var før jeg satt på et rom sammen med læreren. Så jeg er rimelig fornøyd med det !

Om en time stikker mamma og jeg til Oslo for natten, så er det tidlig opp i morgen for å ta flyet til Las Palmas ! Og det med den nye rullestolen ! Hadde aldri trodd jeg skulle bli så glad for å få min egen rullestol !

OH HAPPY DAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY, snx

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits