Puerto de MoganPå lørdag er jeg på den nydlige plassen her. Reiser i morgen, men vi må overnatte en natt i Oslo. Så jeg er borte fra fredag til søndag om en uke. Skal bli deilig, kjenner jeg har litt reisefeber. Nå sitter jeg her og ser på alt det mamma synes jeg skal ha med. Orker ikke å stå og grave i skapet for å finne fram alle de for små sommerklærne mine selv. Det er da det er fint og ha verdens beste mor som gjør alt sånn for meg :- )

Blir uvant og fly med rullestol, og det er ikke bare bare for en rullestolbruker å bestille billett. Vi bestilte på nettet, men det stod ikke noe om hvordan man skulle gjør det hvis man reiste med rullestol. Så når mamma ringte til flyselskapet i kveld, fikk vi beskjed om at det ble lagt inn en bestilling eller noe slik, og vi måtte ringe igjen i morgen for å sjekke at vi fikk den typen billett vi skulle ha. Det hadde jo vært mye enklere hvis vi bare kunne ha haket av ett sted når vi bestilte på nettet. Men men, ikke så mye jeg kan gjøre med det.

Nå skal jeg ta det helt rolig på stranda i halvannen uke, deilig! I går var det rundt 26 grader på Las Palmas, ahhh, fin temperatur det!

Har du vært på Gran Canaria før? Er det fint der?

3 kommentarer

Henriette

26.05.2011 kl.22:12

kos deg, dette fortjener du ! ;)

julie

26.05.2011 kl.22:33

Henriette: takk :)

Anja Bugge

26.05.2011 kl.22:52

kos deg :) nei, har ikke vært der :)

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits