this is not my life

Det føles ut som jeg lever en annen person sitt liv.

Mitt liv er å gå på skolen hver dag, spille håndball og trene flere ganger dagen, være med venner. I påskeferien er det enten å spille håndball elller stå på snowboard og gå på ski på fjellet. Mitt liv er ikke å sitte rullestol, å ikke kunne gå. Livet mitt er ikke å være hjemme en hel påskeferie å ikke kunne holde på med idrett..

Jeg savner mitt liv, og gleder meg til jeg kan leve det igjen. Føler jeg ikke får gjort noe, at livet mitt har stoppet opp på en måte selvom tiden går. Hvorenn jeg går, må jeg ha hjelp, kan ikke gjøre noe selv. Kan ikke komme meg noe sted uten å bli kjørt, eller at noen er med meg i rullestolen. Jeg er rimelig hjelpesløs i et hus med trapper, og det er derfor veldig begrenset hvor jeg kan være.

For noen dager siden søkte jeg etter håndball for funksjonshemmede her på Haugalandet, men "uheldigvis" for meg, er jeg bare funksjonshemmet og ikke utviklingshemmet. Kolnes IL har håndballag for utviklingshemmede, men ikke funksjonshemmede. Ikke misforstå, jeg er utrolig glad for at jeg ikke er utviklingshemmet, men jeg har så ufattelig lyst å spille håndball og synes det er dumt at det ikke er lag for rullestolbrukere.. Men rullestolhåndball er et satningspunkt rundt i Norge, og det synes jeg er bra :- ) Får man til å lage lag for rullestolbrukere også, så havner man i et godt miljø, og man treffer jevnlig personer som er i samme situasjon i tillegg som man får holde på med noe utrolig gøy !

Rival J94, bildet er fra Spania i fjor! Mitt kjære lag som for øyeblikket er på Rødspettecup i Danmark.

Hadde jeg kunnet spille håndball, tror jeg at jeg hadde følt at livet mitt hadde vært litt mer normalt .. Det hadde vært litt mer mitt liv!

Håper alle har hatt en fin påske ! Her har det vært mange dager med strålende sol og bikinivær, deilig.4 kommentarer

Anja Bugge

24.04.2011 kl.20:30

trist å lese... :( håper det går bra med deg..!

julie

24.04.2011 kl.20:59

Anja Bugge: takk ! det som ikke dreper en, gjør en bare sterkere right? :)

themakeupartist

25.04.2011 kl.22:42

Herlighet for en innstilling du har! Fantastisk å lese :D Stå på!

julie

26.04.2011 kl.01:06

themakeupartist: Tusen takk :- )

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits