i'm coming home ...

... for good this time ! Har visst det i en uke nå :-) Legen sa det når jeg var på sykehuset forrige uke, jeg fikk tårer i øynene av glede. Var så herlig å få beskjeden om at jeg kunne få komme hjem igjen. Bo i mitt eget hus, i min egen seng sammen med hele familien min og min kjære hund !! Ååå, jeg gleder meg. Så jeg har bare en natt igjen her på Nordås og to fysioterapitimer !

Ikke misforstå meg, alle som er her er helt fantastiske! Alle som jobber her, er utrolig hyggelige, det samme gjelder pasientene, men det er ikke det samme som å være hjemme! Har hatt et utrolig bra opphohld her, men det er egentlig ganske kjedelig..

Pappa og jeg har vært i Akvariet i dag forresten! Var kjekt det. Så på når selene og pingvinene ble matet. Digger pingviner. Pappa tok bilder, skal se gjennom de senere, kanskje jeg legger ut noen her også :)

Vår alles kjære Pingu og hans kompis! (google)

 Forresten, jeg har ett lite problem .. Jeg har snart bursdag, og jeg aaaaaner ikke hva jeg ønsker meg ! Alt jeg ønsker meg er å bli frisk, og å kunne gå igjen. Så hvis du har en idé, dont be afraid to tell me :) Trenger tips !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits