wheelchair

Nå har jeg akkurat prøvd ny rullestol. Skal søke om å få egen, siden jeg trenger den når jeg kommer hjem. Kjenner jeg faktisk gleder meg til å få en egen rullestol. Den er tilpasset meg, mye mindre og lettere, og ikke den "store" jeg låner her fra. Den jeg låner nå, er ikke særlig stor, jeg synes den var liten helt til jeg fikk prøvd en i dag. Den rullestolen jeg låner er 3-4 år gammel snakket han rullestolmannen om, og veger 4-5 kg mer enn den jeg prøvde.

Jeg får ikke den stolen jeg så på i dag, det var bare for å sjekke hvilket ekstrautstyr, høyde på ryggen og slik jeg skal ha. Det tar vell ca 1 mnd før jeg får den, hvis søknaden blir godkjent.

google

Det er vell en slik rullestol jeg skal ha .. :-) Hadde vært litt stilig hvis jeg hadde kommet rullenes i denne, hadde ikke vært så utrolig lav heller da !

Målet er jo selvfølgelig å ikke trenge egen rullestol, men så langt kommer jeg ikke på så kort tid. Derfor har vi funnet ut at det er lurt å søke etter egen rullestol, slik at jeg får den raskest mulig. Skal bli deilig med en liten og lett rullestol, som er lett for meg å bruke, og lett for de som er rundt meg å trille. Den er mindre, så det blir lettere for meg å komme meg rundt på skolen min uten hjelp. Skolen er ganske liten, og det er derfor veldig trangt noen steder. Merket at det var visse steder jeg ikke kunne komme til uten hjelp når jeg var der på mandag og tirsdag.

Bare til noe helt annet, her i Bergen er det blå himmel og strålendes sol. Er det det andre plasser også? Herlig å kjenne at våren er her, og sommeren er på vei :) Noe jeg virkelig ser fram til, det er veldig motiverende !

Ha en fantastisk fin dag, kjære lesere :) Får mange flotte tilbake meldinger på det jeg skriver, det varmer ! Dere hjelper meg på veien min til å bli frisk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits