to mnd

I dag er det to mnd siden jeg ble lagt inn på Haugesund sykehus. Det er to mnd siden jeg fikk beskjed om at jeg sannsynligvis hadde en sykdom så jeg må leve med resten av livet.

To mnd, for meg føles det som en evighet. Jeg har rullet rundt i en rullestol i en evighet. Likevell er det lett å glemme seg ut. Det skjer ikke for sjeldent at jeg glemmer ut at jeg det er visse ting jeg ikke klarer. Jeg prøver for jeg tror jeg klarer det, men så failer jeg ganske kraftig. I går var det mamma som glemte seg ut. Jeg skulle opp trappen hos søstera mi, og mamma måtte jo ta meg på ryggen og bære meg opp. Tror du ikke hun glemte ut at jeg ikke kan hoppe da? Hun ba meg om å hoppe opp på ryggen hennes.. :)

 Har fått noen spørsmål om jeg kan dø av sykdommen min, eller om jeg kan bli helt frisk. Nei, jeg kan ikke dø av denne sykdommen, og ja, jeg kan bli helt frisk. Men det vet jeg ikke om jeg blir før om en god stund, og jeg kan få tilbakefall eller nye anfall.

Nå har jeg akkurat rullet en liten runde med min kjære hund og mamma. Deilig med litt frisk luft når formen ikke er helt på topp.. Er utrolig sliten etter to tøffe mattetimer på skolen i dag, selvom det var kjekt å se folka igjen :)

I morgen går turen til Bergen igjen ! But not for long, Haugesund kaller på fredag, og da er det påskeferie ! Selvom de fleste stikker av, enten på fjellet, Danmark eller andre steder ..

2 kommentarer

thearaet

13.04.2011 kl.16:58

:) utrolig fint bilde

- oraet

julie

13.04.2011 kl.17:23

thearaet: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits