happy birthday

en venninne er som lyktestolper, de gjør ikke veien kortere å gå, men lettere, lysere og mindre skummel !

 

En av mine beste venninner har bursdag i dag, og jeg dedikerer dette innlegget til henne. Derfor kommer jeg til å skrive på dialekt.

Kjære Anna, 17 år, endelig. Om ett år e du 18, og snart eg og. Då ska me ha det kjekt då! ahh, ser det for meg :) verdens beste duo, ænda og flammen. Huske det førsta eg tenkte om deg når eg såg deg, va kor høg du va :_ dont be mad, u know i love u ! Me satt rimelig nærme i timane etterhvert, og me hadde alle de samme fagå. Etterhvert ditcha du meg i matten, and believe me, eg savne deg der ! E kje det samma uten deg der.. Men i tysken e me fortsatt uadskillige. Utenom mens eg e her da, men ill be back :_

Du e min lyktastolpe du vennen, du e både høg og ei ekta venninna ! Uten deg, vett eg ikkje om eg hadde klart meg her. Me snakke kje så mye om meg og min sykdom, men eg vett du e der for meg hvis eg trenge å snakka om det. Bare å veta at eg kan snakka med deg, redde dagen min.

Ænda, gratulera så utrolig mye med dagen. Eg hadde den perfekte planen med å reisa opp til Haugesund i dag, med nybakt kaka å komma inn i klassen å synga for deg, meeeen eg må på sykehuset i stedenfor.. Tar det igjen snart, promise ! Ænda og flammen e snart samla igjen.

Du e best, eg e glad i deg, og gratulera så mye med dagen igjen !!!!!!!!

U and me, baby


Én kommentar

mmarika.com

07.04.2011 kl.13:23

grattis:)

tusen takk for søte ord på innlegget jeg skrev for noen uker siden:)

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits