what about school?

Må du gå første året om igjen?

Klarer du å holde følge?

Kommer du til å få karakter i alle fagene?

Dette er spørsmål som jeg både blir stilt og stiller meg selv hver dag. Liker virkelig ikke tanken på at jeg kanskje må ta første året om igjen. Kjenner jeg blir skikkelig stresset av det og helt forferdelig fortvilet. Tanken på å ikke få gå med vennene mine neste år, skremmer livskitten ut av meg. Ja, jeg kan fortsatt møte dem i friminuttene og ja, jeg ville ha fått nye venner i den nye klassen, men det vil jeg ikke. Jeg vil gå 2. klasse neste år med de fantastiske menneskene jeg allerede går med. Jeg vil ha realfag med de kule folka jeg allerede har t-matte med. Jeg vil bli russ sammen med mine herligste venner.

Jeg vet ikke om jeg må ta neste år om igjen, jeg vet ikke om jeg står i alle fag, alt jeg vet er at jeg ikke klarer å holde følge. Jeg har ikke gjort noe skolearbeid i de seks ukene jeg har vært her. Jeg gjorde en del matte på sykehuset, men det vi holdt på med da, var enkelt. Nå er det ting jeg hater og virkelig ikke forstår. Det gjør det ikke akkurat enklere å motivere seg til å bruke kreftene på skolearbeid.

Rektoren på skolen min sa til pappa at jeg skulle prioritere å bli frisk framfor skole. Det gjør jeg. Jeg tenker mye på at nå må jeg jobbe med skolen, men kjenner at kreftene heller skal brukes til trening. Jeg har ikke krefter til begge deler enda. 

Jeg har snart vært borte fra skolen i 8 uker. Det er en sommerferie det. "Å, det hørtes herlig ut med en sommerferie om vinteren" er det noen som har sagt, og jeg vet det er flere som tenker det. Men det er drit. Værtfall når en er syk. Jeg har ingen venner her i Bergen, alle er uansett på skolen. Jeg har ingen krefter, jeg har ingenting å gjøre. Her holder jeg på å kjede meg i hjel, alt jeg gjør er å trene, sove, spise og se Criminal Minds. De siste to ukene har jeg vært utrolig sliten, og har ikke orket å gått i byn eller på et shoppingsenter. Så vær glad for at dere får gå på skole eller jobb, nyt tiden med venner, sett pris på at dere er friske :-)

 

2 kommentarer

Alexander Rossebø

06.04.2011 kl.17:34

STAY STRONG :DD

eg har troå på deg :D

julie

06.04.2011 kl.17:36

Alexander Rossebø: takk Alex :D

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits