ser framover

Nå har jeg vært syk i syv uker, og jeg kan vell trygt si at jeg er drita lei. Det er akkurat som om kroppen min ikke tåler ett helt år på skolen, siden jeg var borte fra skolen i nesten to mnd i 2010 også. Menmen det er ikke så mye jeg kan gjøre annet enn å prøve å smøre meg med tålmodighet og tenke positivt.

Å tenke positivt er noe av det viktigste man kan gjøre når man havner i en slik situasjon. Legger man seg ned og tenker at dette aldri kommer til å ta slutt osv, er det utrolig vanskelig å komme seg opp igjen. Det er utrolig viktig å se framover, finne en tanketeknikk der man begynner å tenke jeg gleder meg til istedenfor jeg savner

"Jeg savner ditt og datt" kan fort bli snudd om til noe negativt. Selvom det at du savner noe kan være positivt, siden det er noe som har gjort inntrykk på deg og det bringer fram gode minner, er det også negativt siden det er tilbake i tid og du får ikke gjenoppleve det. Det er fortid og noe som tok slutt.

Snur man det om til noe man gleder seg til, blir det positivt. Jeg gleder meg til å stå på snowboard er mye bedre enn å si at jeg savner å stå på snowboard. Jeg har selv sagt at jeg savner ting utallige ganger, men i det siste har jeg prøvd å snu dette om. Med en gang man gleder seg til noe, er det glede inni bilde, ett positivt ord.

Tumblr_lhyfr5qkys1qaobbko1_400_large

weheartit

Jeg gleder meg til å kunne leve ett liv uten rullestol igjen. Det betyr jo også at jeg savner å leve ett liv uten å måtte sitte i rullestol, men jeg bruker ikke noen negative ord. Jeg ser framover.

Gleder du deg til noe?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits