sommeren nærmer seg

Og jeg SKAL kunne gå til sommeren. Jeg SKAL kunne hoppe fra brygga, svømme, plaske rundt i sjøen på landet. Har også veldig lyst til å kunne ta meg en joggetur i varmen (hvis det blir fint vær da).

Det blir mye tid til overs her på rehaben, så jeg ender ofte opp med å se på klær og sånn på nettet. Er på utkikk etter bikini, og fant en jeg likte på superkul.no! De har egentlig ganske mye kult der, jeg er bare veldig skeptisk til å kjøpe ting på nettet, ettersom jeg ikke får prøvd klærne før jeg har betalt for det.


HER finner du linken til den. Monokini kalles denne typen tror jeg?! Står værtfall det på superkul.no.

Ett av mine mål er å kunne gå på høyhælte sko i et bryllup som er i slutten av sommerferien. Har bare ett problem hvis jeg kan gå normalt til da, jeg har aldri vært særlig flink til å gå på høyhælte sko, så får vell ta ett opptreningsopphold for å lære meg det også, jeg er jo her allerede og skal lære meg å gå :)
 

2 kommentarer

Roberta Pimentel

02.04.2011 kl.11:34

fin blogg :)

julie

02.04.2011 kl.14:48

Roberta Pimentel: takk :)

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits