goal accomplished

Den dagen jeg ble lagt inn på sykehuset, sa jeg at jeg ikke skulle reise der fra uten å ha prøvd å kjøre rullestol. Jeg regnet ikke med at jeg skulle bli sittende i en så lenge som jeg nå har. Snart har jeg rullet rundt i en rullestol i 7 uker. Det ene målet setter jeg etter det andre. For det neste målet mitt ble å kunne staile, etterpå det var det å kunne kjøre på bakhjula. Stailinga fikk jeg kontroll på fort, men å kjøre på bakhjula var ikke like enkelt.

Men i dag, for mindre enn en time siden lærte jeg meg det. Pappa og jeg skulle ta oss en liten treningsøkt og jeg begynte å tulle med å staile å slenge hodet bakover for å få tyngdepunktet lenger bak, VIPS så var jeg stabil på bakhjulene og klarte å trille framover. Wiii, nå må jeg finne på noe nytt jeg kan øve meg på, noen ideer?

Tumblr_l65726eoj51qbpqauo1_500_large

weheartit

 

Nickelback - someone that youre with, en av de sangene som går mest igjen hos meg for tiden nå. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits