framover og bakover

Har begynt nedtrappingen på prednisolon, og merker at jeg blir mindre og mindre sulten og matlysten er ikke like stor som før, det er deeeeeeeeilig. Klarer meg uten lunsj f.eks. Det hadde jeg ikke sjangs til for en uke og to tilbake. Men snopesyken er vell egentlig rimelig stor fortsatt. Men regner med de fleste er snopesyke, håper værtfall det.

Med meg går det bra. Har vært rimelig kjørt etter en tøff, men utrolig kjekk helg. Fredag var det besøk og overnatting, lørdag var det besøk osv, søndag var det å se 3 håndballkamper i hall + en på TV. Klarte alt dette uten å bli særlig sliten der og da, men på mandag var jeg litt trøtt. I går var jeg helt slått ut. Jeg sov halve dagen og var dårlig resten. Jeg har vært rimelig sliten i dag også, men heldigvis ikke i nærheten av det jeg var i går. Derfor har jeg ikke merket noe særlig framgang disse dagene, jeg har heller vært dårligere. Men det kommer nok når "hangoveren" fra helgen har gitt seg.

Hvis jeg er i form i morgen, skal pappa og jeg prøve å ta oss en tur til Akvariet. Håper vi får til det, med tanke på at jeg aldri har vært der og det hadde vært godt å kommet seg bort fra rehaben en liten stund. Og siden jeg elsker pingviner. Hadde det vært mulig, hadde jeg hatt en pingvin som het Pingu som kjæledyr.

Tumblr_l8yv4xxv2s1qzf48zo1_400_large

weheartit

Én kommentar

anonym

30.03.2011 kl.23:10

awww <3 pingviner er så søte! Håper du er frisk nok Julie !!<3 Kos deg knall mye =)

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits