konsentrasjon

Jeg vil bare starte dette innlegget med å gratulere min kjære pappe med bursdag ! Så i dag har det vært famillieselskap for tre stk; mamma, søstera mi og pappa.Sasha har fått litt oppmerksomhet også. Det er nemlig bursdagsuke i vår familie. Mamma og søstera mi har bursdag 16. mars, pappa har i dag og min kjære hund, Sasha, har bursdag i morgen.

Gratulerer med dagene til dere, dere er best :-)Bildet er fra i fjor.

Men ja, konsentrasjon. Som sagt, jeg kan ikke gå skikkelig. Jeg klarer å gå noen meter, men så må jeg sette meg og hvile litt. Jeg blir rett og slett for sliten i hodet til å klare å gå lenger. Musklene mine er der, men det er akkurat som om hodet mitt ikke får kontakt med dem. Betennelsen i ryggmargen er i veien for nervene og nervebanene og da går beskjeden om at jeg skal sette den ene foten foran den andre, mye senere. Derfor må jeg konsentrere meg mye mer.

Dette gjelder ikke bare når jeg skal gå, men det gjelder alt jeg skal gjøre. Jeg blir utrolig sliten hvis jeg er ute med venner, hvis jeg er på ett kjøpesenter, hvis jeg gjør noe skolearbeid, og det tar faktisk litt på å blogge også. Heldigvis ikke så mye, jeg skriver bare ned de tankene jeg har i hodet mitt.

Skolearbeid blir det gjort lite av for tiden. Det å ta inn informasjon, arbeide med det og så skrive det på nytt, men med mine egne ord, er rett og slett kjempe krevende. Bare det å lese, er vanskelig. Går fint på PC eller iPad for der kan jeg zoome inn, og jeg kjenner tastaturet så jeg vet jeg skriver rett selvom jeg ikke ser på. Men skal jeg ta inn informasjon og svare på oppgaver, krever det mer konsentrasjon.

Tumblr_lb1r3epfwu1qa1mpdo1_1280_large_large

weheartit.

Det har hendt at jeg har sagt til venner jeg er med, at nå må de gå fordi jeg trenger å sove. Og siden jeg har verdens beste venner, forstår de meg ! Kan ikke få takke mine venner nok.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits