Haugesund sykehus

Jeg lå på Haugesund sykehus i 16 netter. Den første søndagen og mandagen kunne jeg ikke bevege beina. Jeg var så og si lammet, og trengte hjelp til alt! Jeg lå bare på ryggen, klarte ikke å snu meg i sengen i det hele tatt. Disse var de vanskeligste dagene for meg. Heldigvis har jeg en herlig familie og verdens beste venner! Søndagen var full av besøk, og det samme var mandagen. De forskjellige gjestene var ikke lenge på besøk, siden alt tar på og jeg blir veldig sliten av alt jeg gjør, men det var utrolig herlig for det !

Haugesund er ikke verdens største by for å si det slik, så ryktene om at jeg hadde havnet på sykehus, gikk som ild i tørt gress! Jeg tror aldri jeg har vært så populær som i de to ukene jeg lå på sykehuset! Fikk meldinger av utrolig mange, mange meldinger på facebook og mange som ville komme på besøk. At så mange brydde seg om meg, og ønsket meg alt godt, det var helt skjønt. Jeg ble helt rørt over alle de snille menneskene der ute. Setter virkelig pris på det, så tusen takk til dere !

Den første uka på sykehuset var egentlig ganske kjedelig. Lite som skjedde, jeg orket lite, og var ganske dårlig. Fikk i meg lite mat og det var utrolig mye å ta inn. Jeg hadde fysioterapi hver dag, og det ble jeg veldig sliten av.

I uke to var der met som skjedde. Jeg begynte å bli bedre, og jeg orket mer. Hadde en del besøk, og pappa og jeg jobbet en del med matte. Det var det eneste skolearbeidet jeg klarte å gjøre, og pappa er lærer så han og jeg jobbet sammen og rettet hverandre osv. Overraskende kjekt egentlig :) Onsdagen i uke to var første gang jeg var hjemme. Etter det var jeg også hjemme fredag, lørdag og søndag. Det var deilig å se hunden min igjen, og det var himmelsk å sitte i den brune sofaen i stua vår igjen. Med skikkelig nettverk! På sykehuset var det nemlig ikke trådløst internett.. Takk og pris for iPhone og iPad!

Mandagen var det bare å spise, så pakke siste rest før pappa og jeg kjørte av sted til Bergen. Men en enkel 3-timers tur, ble til en lang 6-timers tur!

Vi skulle ta en ferge fra Stord, men det var så tåke eller noe slik, og noe gale med en motor, at fergene stod. Så vi måtte snu og kjøre til Stord sykehus for en liten check-up ! Og så bar det tilbake til fergekaien og ta fergen over til Bergen. Vi klarte jo selvfølgelig å kjøre feil, så vi kjørte ned til Bergen sentrum, i stedenfor å ta av ett sted lenge før. Det tok sin tid, men vi kom nå fram til slutt. Ja, fram er altså her jeg er nå, Nordåstunet Rehabiliteringssenter!

Nei, det er ikke narkotikarehab, men det er ett rehabiliteringssenter for opptrening. For personer som har hatt slag, operert i hjernen osv. Vet ikke heeeelt hvem som er her, jeg vet bare at jeg er her pga min sykdom. Nå er jeg snart ferdig med min 3. uke her !

5 kommentarer

LamaAlma

17.03.2011 kl.16:47

Hvor mange uker skal du være der ? :) God bedring! <3

julie

17.03.2011 kl.17:07

LamaAlma: Vet ikke, men det er snakk om til rundt påskeferien, men umulig å si ! takk skal du ha :D

Therese Saltvedt

17.03.2011 kl.17:45

Eg har tenkt masse på deg Julie !!

Håpe du snart blir frisk, glede meg til å se deg i igjen.

god bedring :)

klem <3

julie

17.03.2011 kl.17:46

Therese Saltvedt: takk <3

Kristine

17.03.2011 kl.19:40

Tenker masse på deg Julie! <3 Håper du blir bedre for hver dag og er snart tilbake! <3

Savner deg på skolen! <3

God bedring! Glad i deg! <3 :)

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits