Da var jeg tilbake

Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen! Som sagt, det blir en blogg om hvordan jeg har det osv, ikke en vanlig blogg med outfits og slik :)

Jeg prøver å endre litt på designet, men jeg er elendig til slik så får se hvor mye jeg gidder.. For meg er ikke det så utrolig viktig, bare at det ser ryddig ut ! Innholdet teller mest, synes jeg.

 

Den nye headeren min. Bildet er tatt og redigert av Lene Høie (http://hoiefoto.blogg.no), og jeg bare la inn teksten.

Det kommer ikke til å bli særlig mye bilder på denne bloggen, da er de tatt fra f.eks. we heart it eller noe slik, siden jeg ikke springer rundt å tar bilder her i Bergen. Det kommer heller ikke til å være spørsmål i hvert innlegg, og jeg kommer ikke til å mase om kommentarer og lesere og slik selvom det alltid er kjekt med tilbakemeldinger ! Jeg har jo trossalt som mål å nå ut til folk, og har dere tips og kritikk så er det bare til å gi meg det!

I neste innlegg tenker jeg at jeg skal forklare mer hva NMO er og slik, så det kommer snart :) Men nå skal pappa og jeg ut å steike pinnebrød på bålet han har laget, nam !

4 kommentarer

vilde bjelland

15.03.2011 kl.15:49

vennen!! glad du e tebake!! masse lykke te:)

Anonym

15.03.2011 kl.15:49

Jeg synest bloggen din er kjempe fin !! :)

julie

15.03.2011 kl.16:38

takk til dere begge :)

Nathalie

15.03.2011 kl.16:40

Glede meg te neste innlegg allerede !!

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits