vurderer å begynne igjen

Hei folkens !

Nå er det vell snart ett år siden jeg sa jeg sluttet å blogge, og jeg vurderer nå å begynne igjen! Det blir ikke en vanlig blogg, men en blogg om sykdommen jeg har fått. For de som har lest bloggen min før, og bare ser litt lenger ned på bloggen, eller i arkivet, ser dere at jeg var syk når jeg blogget i fjor også ! Da hadde jeg M.E.. Nå er det en ny sykdom, og jeg går ikke på skolen eller noen ting. Ligger på ett rehabiliteringssenter i Bergen, noe som er en 3 timers kjøretur fra Haugesund, der jeg bor og har alle vennene mine!

Er ikke helt sikker på om jeg skal begynne, må fikse på en del ting, og det kommer ikke til å bli en deppeblogg som en del innlegg ble når jeg hadde M.E., for jeg sover om nettene og er ikke så trist som jeg var da. Den sykdommen/diagnosen jeg har fått, er egentlig ganske sjelden her i Europa, og det er derfor veldig få som kjenner til den og det er få studier som omhandler denne diagnosen. Derfor har jeg tenkt å dele mine erfaringer og opplevelser her, og forhåpentligvis kan de være til hjelp for andre, og kanskje noen kan hjelpe meg !

Diagnosen jeg har fått kalles NMO, Neuromyelitis optica, men kalles også Devic's Syndrome ! Hvis jeg begynner å blogge, kommer jeg til å forklare hva denne sykdommen er og hva den angriper, men orker ikke det nå ! :)

Bare en liten PS: Jeg gjør ikke dette for at folk skal synes synd på meg, eller fordi jeg synes synd på meg selv, men jeg gjør det fordi jeg vil dele mine erfaringer og kanskje hjelpe andre som er opp i samme situasjon !Slenger inn et random bilde av meg fra i høst bare for at innlegget ikke skal bli alt for kjedelig for dere :)

 

Synes du at jeg skal begynne å blogge om dette?

Vi snakkes, kanskje !

Én kommentar

Nathalie

15.03.2011 kl.00:14

BEGYNN !!! <3

Skriv en ny kommentar

julie

julie

18, Karmøy

Denne bloggen er et sted hvor jeg skriver om hvordan jeg har det mens jeg har sykdommen NMO. Mitt mål er å nå ut til andre som har noe som ligner eller det samme og enten hjelpe dem, eller få hjelp! Det blir mye tekst og lite bilder.

Kategorier

Arkiv

hits